VAIO E15 and E17
Noutati

Noi modele compacte: Seria VAIO E15 si Seria VAIO E17

VAIO E15 and E17

• Un nou design, pliat ca un plic de tip “wrap-around”
• Sistemul porneste in cateva secunde prin optiunea Rapid Wake + Eco
• Touchpad generos, cu suport multi-gest, care permite utilizarea intuitiva a notebook-ului
• Sunet de inalta calitate datorita tehnologiilor xLOUD si Clear Phase
• Tastatura iluminata (disponibila pe anumite modele)

Vara aceasta, Sony extinde seria de notebook-uri compacte din seria E si introduce modelele cu un display mai generos, de 39,5 cm (15,5”) si 43,8cm (17,3”), oferind astfel mai multe optiuni de divertisment HD.

Design-ul de tip “wrap-around” cu marginile discret rotunjite, caracteristice Seriei VAIO E, reprezinta alegerea eleganta pentru toti cei care isi doresc o experienta multimedia portabila.

Seria VAIO E15 imbina liniile elegante ale design-ului cu performanta de care ai nevoie pentru utilizare zilnica. Procesorul Intel®, alaturi de capacitatea mare de stocare, sistemele grafice avansate si contrastul ridicat al ecranului VAIO Display de 39.5cm (15.5”) sunt doar cateva dintre caracteristicile care iti vor face ziua mai frumoasa.

Seria VAIO E17 impresioneaza prin dimensiunea ecranului VAIO Display Plus Full HD, cu diagonala de 43.8cm (17.3”)- pentru ca tu sa te poti bucura de filmele preferate de pe Blu-ray Disc™ , sa editezi filmele sau melodiile preferate cu suita inclusa Sony Imagination Studio, sa editezi fotografiile preferate cu PlayMemories Home sau sa te joci.

Daca simti nevoia unei pauze in timp ce lucrezi, nu trebuie sa opresti notebook-ul sau sa il setezi in modul de hibernare. Dupa ce vei inchide capacul, Seria VAIO E va intra in modul sleep, pastrand datele tale in siguranta timp de pana la 10 zile. Iar daca esti din nou pregatit sa continui, deschide capacul si vei putea accesa imediat fisierele utilizate anterior; optiunea Rapid Wake+Eco permite pornirea notebook-ului in doar cateva secunde.

Este mult mai usor sa rasfoiesti documentele si fisierele media cu noul touchpad generos, care permite controlarea intuitiva a notebook-ului. Anumite modele au tastatura iluminata, oferind un plus de confort in incaperile intunecate. Comunicarea video este mai clara si precisa datorita camerei web HD incorporate, care dispune de tehnologia “Exmor for PC”, asigurand redarea unor imagini pline de detalii si culori vii. Filmele si jocurile devin o experienta multimedia fara precedent, datorita unui sunet natural si puternic, disponibil prin intermediul tehnologiilor xLOUD™ si Clear Phase™, care permit volumului sa creasca in intensitate fara ca sunetul sa sufere distorsionari.

Daca ramai fara baterie la telefon, sistemele VAIO permit incarcarea acestuia, in orice moment. Trebuie doar sa conectezi telefonul prin intermediul USB-ului, chiar si atunci cand notebook-ul este inchis sau in modul sleep.

Noile notebook-uri din Seria VAIO E15 si E17 sunt disponibile in culorile alb, negru si argintiu (doar Seria E15).

Autonomia bateriei in modul Sleep depinde de optiunile de configurare si operare, sistemul de masurare a memoriei, capacitatea bateriei disponibile si optiunile de incarcare prin USB.

Caracteristici tehnice

VAIO SVE1711V1E