LG Google Nexus
Gadgeturi

LG va fabrica viitorul Nexus de la Google

LG Google Nexus

Au circulat o groaza de speculatii pe tema viitorului smartphone Nexus de la Google, insa se pare ca vremea lor a luat sfarsit cu totul. Aceasta pentru ca CNET a publicat online niste informatii foarte interesante.

Conform acestora se pare ca Google a ales si desemnat pe cei de la LG sa-i construiasca viitorul smartphone. Acesta se va baza pe modelul LG Optimus G si e pregatit sa fie prezentat lumii la sfarsitul acestei luni. Rapoartele vorbesc despre viitorul Nexus ca avand un ecran IPS ce ruleaza la o resolutie HD 1280×768, un CPU quad-core Snapdragon S4, 2GB de RAM, suport pentru incarcare wireless si camera de 8MP (senzor de 13MP nu a fost inca luat in calcul, probabil ca LG nu are acces la acesta sau nu vede o imbunatatire in a folosi asa ceva).

lg google nexus

Doua situatii negative sunt insa mentionate si anume ca telefonul ar veni cu memorie interna de stocare de doar 8GB si 16GB, un slot microSD putand fi introdus pentru expansiune, iar bateria se aude ca va fi incorporata in telefon fara posibilitatea de a o schimba sau ajunge la ea.

lg google nexus

Bineinteles ca lucrurile se mai pot schimba pana la sfarsiul lunii, iar unele date pot fi eronate de aceea ramane de vazut care va fi deznodamantul. Cateva poze reale sunt, se pare, disponibile deja pe internet. Pana la prezentarea oficiala iata cum va arata LG Nexus.