Noutati

Panasonic lanseaza noua sa gama de televizoare cu plasma

Panasonic anunta noua sa gama de televizoare cu plasma Smart VIERA Plasma, care include seriile VT50, GT50, ST50, UT50, XT50 si X50. Cu ecrane care au diagonale variate, cuprinse intre 42 si 65 inci, o linie 3D extinsa si o platforma VIERA Connect imbunatatita, noua gama de televizoare cu plasma Smart VIERA revolutioneaza experienta vizionarii.

Noua gama VIERA HDTV 3D ofera un nivel de negru foarte profund, recunoscut drept printre cele mai bune din industrie, un timp de raspuns foarte scurt, control intuitiv si usurinta in utilizare, precum si un design nou si stilat care incorporeaza conceptul “Glass and Metal” conferind plasmelor un aspect elegant si luxos.

Noile modele de televizoare cu plasma vin echipate cu panouri cu iluminare proprie si ultima tehnologie de obtinere a unui nivel de negru foarte profund, Neo Plasma (VT/GT/ST) oferind Infinite Black Filter si o mai mare eficienta a panoului care genereaza cel mai bun balans intre alb si negru in medii luminoase. Noul filtru de negru si noul panel de inalta performanta conduc la obtinerea unei claritati mai mari si la imbunatatirea indicatorilor de transmisie a luminii.

Modelele din gama 2012 sunt echipate cu Neo Plasma Black 2500 FFD (seriile VT si GT), precum si cu tehnologia de gradare a culorilor in 24.576 de pasi, anterior disponibila numai la monitoarele profesionale. Majoritatea modelelor de televizoare cu plasma VIERA din noua gama includ un browser web ce permite utilizatorilor sa viziteze website-urile lor preferate direct pe ecranul televizorului precum si cu o camera Skype optionala (TY-CC20W) care le va da sansa de a sta de vorba cu familia si prietenii in acelasi timp in care se uita la televizor.

Noile panouri Plasma Display au o durata de viata de 100.000 de ore iar la productia acestora nu s-au folosit mercur sau plumb. Eficienta energetica imbunatatita a fost obtinuta printr-o serie de noi tehnologii, prin utilizarea unor combinatii noi pe baza de fosfor si a unor componente electronice noi.

Panasonic continua totodata parteneriatul cu THX aducand pe piata 5 noi modele de Full HD 3D Plasma HDTV, certificate atât in modul 2D cât si 3D de catre prestigioasa companie fondata de George Lucas. Certificarea THX indica utilizatorului faptul ca imaginea indeplineste riguroasele standard de la Hollywood.

Seria VT50

Seria VT50 vine cu modele Full HD 3D de top disponibile in trei dimensiuni – TX-P65VT50, din clasa 65-inci (64,7 inci in diagonala), TX-P55VT50, din clasa 55-inci (55,1 inch in diagonala) si TX-P50VT50 – din clasa 50 inci. Modelele din seria VT50 ofera un nivel revolutionar al calitatii imaginii: Full HD 3D, rezolutie 1080p Full HD, Infinite Black Ultra Panel Deep Black, procesor Dual Core Pro4, VIERA Connect cu browser web WiFi incorporat, functia Social Networking TV, 2500 FFD (Focused Field Drive), tehnologie pe baza de luminofori cu schimbare rapida, conversie 2D → 3D, Audio Pro Surround 2.1, telecomanda suplimentara VIERA Touch Pad; Bluetooth; DLNA; patru iesiri HDMI, trei porturi USB, precum si doua perechi de ochelari activi. Seria VT50 continua sa ilustreze tendintele in design prezente la seria de anul trecut VT30, aspectul de foaie de sticla al ecranului exprimând un stil minimalist si luxos.

Seria GT50

Seria GT50 include doua televizoare, TX-P42GT50 din clasa 42 inci si TX-P50GT50 din clasa 50 inci, care vin dotate cu: tehnologia Full HD 3D, Infinite Black Pro Panel, High Contrast Filter Pro, procesor Dual Core Pro4, VIERA Connect cu browser web si WiFi incorporat, rezolutie 1080p Full HD, 2500 FFD (Focused Field Drive), tehnologie pe baza de luminofori cu schimbare rapida, conversie 2D → 3D, certificare THX atât in modul 2D cât si 3D, tehnologie de graduare a imaginii in 24.576 de pasi, functia Social Networking TV, Multi-Tasking, V-Audio Pro Surround 2.1, Media Player, Bluetooth, DLNA si VIERA Link. In plus, modelele seriei GT50 afiseaza conceptul de design sticla & metal – prin rama de metal foarte stilata si piedestalul de asemenea din metal.

Seria ST50

Modelele TX-P42ST50, TX-P50ST50, TX-P55ST50 si TC-P65ST50, compun seria ST50 de televizoare Full HD 3D VIERA. Modelele din aceasta serie includ: tehnologia Full HD, Infinite Black Pro Panel, VIERA Connect cu browser web si WiFi incorporat, rezolutie 1080p Full HD, 2000 FFD (Focused Field Drive), tehnologie pe baza de luminofori cu schimbare rapida, conversie 2D → 3D, functie Social Networking TV, V-Audio Pro Surround 2.1 cu 8 boxe si filtru tip jaluzea, Media Player, Bluetooth, DLNA, VIERA Link, trei conectori HDMI si doua porturi USB.

Seria UT50

Seria UT50 este formata din 2 modele de televizoare cu diagonala diferita – TX-P42UT50 si TX-P50UT50. Toate ofera imagini Full HD 3D, rezolutie 1080p Full HD, VIERA Connect (WiFi ready), 2000 FFD (Focused Field Drive), tehnologie pe baza de luminofori cu schimbare rapida, conversie 2D → 3D, functia Social Networking TV, Media Player, Bluetooth, DLNA, VIERA Link, doua sloturi HDMI si doua porturi USB.

Seria XT50

Seria XT50 vine ca o solutie accesibila pentru televizoarele 3D si ofera functionalitati pentru aceesul la Internet. Modelele TX-P42XT50 si TX-P50XT50 vin cu rezolutie 720p si prezinta caracteristici precum HD ready
conversie 2D → 3D, VIERA Connect, Web browser; 600 Hz subfield drive, Media Player, DLNA, VIERA Link, doua sloturi HDMI si doua porturi USB.

Seria X50

Cele doua modele care compun gama X50, TX-P50X50 si TX-P42X50, sunt singurele televizoare non-3D din gama de televizoare cu plasma Panasonic din acest an. Modelele vin cu o rezolutie HD ready, Media Player, 600Hz sub field drive, modul Joc, doi conectori HDMI si un port USB.