Televizoare

Vizio a prezentat la CES 2012 noua serie de televizoare ultrawide Google TV

Vizio 3D Smart HDTV

O aparitie interesanta la CES 2012 este Vizio, unul dintre cei mai buni producatori de monitoare, care prezinta modele de televizoare ultrawidescreen, cu 3D pentru seriile E3D, M3D si seria XTV. Ochelarii Theater 3D pasivi care insotesc televizoarele Vizio sunt usori, confortabili si nu dau dureri de cap sau neplaceri la nivelul ochilor. Televizoarele din seria E3D variaza de la 32 inch la 65 inch, iar cele din seria M trec de la 47 inch la 65 inch.

Cele trei modele CinemaWide ale seriei XVTV sunt de 50 inch, 58 inch si 71 inch cu rezolutii WFHD de 2560 x 1080 si au 3D si gadgeturile Yahoo!. Vizio se lauda cu tehnologia VIZIO Theater 3D care ofera o calitate foarte buna a imaginii, intr-un format asemanator imaginilor de la cinema, cu o luminozitate mai buna decat a altor televizoare 3D.

Aceste televizoare bineinteles ca ofera si conexiune la internet si acces la o serie de aplicatii prin VIZIO Internet Apps alaturi de cele de socializare Twitter si Facebook. Vizio sunt singurii care au prezentat televizoare ultrawide la acest targ.