BRAVIA X91C
Televizoare

Televizorul BRAVIA X91C de 75 inch are o grosime de doar 15mm

BRAVIA X91C

Sony a anuntat noul LCD 4K BRAVIA X91C de 75 inch, un televizor foarte subtire de doar 15mm.

Cu un design deosebit, X91C completeaza orice incapere, fie pozitionat pe suportul propriu din aluminiu, fie asezat pe perete. Imbunatatit cu tehnologia unica Sony de incadrare a ecranului, display-ul fara rama asigura o imagine ampla, impresionanta. Functia High Dynamic Range (HDR) va fi disponibila pentru modelul Sony X91C printr-un update de firmware. HDR reproduce o gama larga de nivele de luminozitate si asigura un contrast superior pe ecran. Contrastul imbunatatit dezvaluie cele mai subtile nuante ale imaginii, de la negru bogat si umbre, la cel mai luminos alb si cele mai detaliate culori.

Cu televizoarele compatibile cu HDR, utilizatorii se pot bucura de culori mai naturale, detalii clare si trasaturi distincte, rezultand un nivel de detaliu nemaiintalnit.

Puternicul procesor 4K X1 aduce o calitatate fara precedent a imaginii redate de televizor, indiferent de continut. Fiecare imagine este analizata in mod inteligent si scalata aproape de rezolutia 4K, indiferent daca utilizatorul urmareste continut TV obisnuit, discuri Blu-ray, DVD-uri sau clipuri video pe Internet. Display-ul unic Sony TRILUMINOS asigura o gama uimitoare de culori, evocand emotia completa a fiecarei scene in culori bogate, vii. Diferenta este clara: divertisment in imagini de o calitate uluitoare, cu un contrast excelent si culori naturale.

Sistemul de operare Sony Android TV face vizionarea mai inteligenta ca oricand; activitatile de pe tableta sau smartphone se muta extrem de usor pe pe marele ecran. Utilizatorul vizioneaza filme, asculta muzica, se uita la fotografiile din vacanta, se joaca, face cautari online, descarca aplicatii si multe altele, la o calitate a imaginii si a sunetului fara precedent.

Google Cast simplifica interconectarea dispozitivelor mobile cu televizorul si interactiunea nelimitata a acestora. Utilizatorii pot folosi jocuri, aplicatii, poze, muzica si multe altele de pe tableta sau smartphone, direct pe televizor, printr-o apasare de buton, fara a avea nevoie de pairing sau screen-mirroring.

De asemenea, utilizatorul poate folosi Voice Search, disponibil si in limba romana, pentru a gasi continut nou si interesant. E suficient sa vorbeasca aproape de microfonul incorporat in telecomanda cu touchpad sau sa foloseasca dispozitivele iOS sau Android.

Utilizatorul poate naviga printre sute de aplicatii si jocuri in magazinul Google Play. De la FPS si site-uri de divertisment, la agregatoare video si servere media, cu televizorul Sony actiunea nu se termina niciodata.

Folosirea televizorului BRAVIA nu a fost nicicand mai facila, avand o interfata prietenoasa prin care se poate accesa rapid continut si aplicatii. Telecomanda intuitiva cu touchpad One-Flick permite navigarea lejera printre canale TV, clipuri pe Internet, poze si alte tipuri de continut.

BRAVIA X91C este compatibil cu HEVC, VP9 si HDMI in 50p/60p – ceea ce inseamna ca utilizatorul se poate bucura oricand de continut 4K si de un numar tot mai mare de servicii de streaming video 4K.

Gama de televizoare 4K de la Sony se extinde cu doua modele cu procesor 4K X1 si sistem de operare Android TV. BRAVIA X80C (49” si 55”) ofera toate datele pentru o experienta 4K imbunatatita. BRAVIA S80C disponibil in varianta de 55”, respectiv 65” este curbat, asigurand o experienta totala.

Noul BRAVIA X91C de 75” va fi disponibil de la jumatatea lunii septembrie 2015.