Toshiba L54
Televizoare

Toshiba L54 noua serie de televizoare Smart TV 3D

Toshiba L54

Toshiba a lansat noua serie de televizoare L54 ce are modele cu diagonala de 102 cm (40”) si 122 cm (48”). Televizoarele Toshiba din noua serie L54 au o rama subtire, de culoare neagra, impreuna cu standul si marginile argintii.

Noile modele de televizoare din gama Toshiba L54 vin cu rezolutie Full HD si tehnologie 3D activa. Conectand un memory stick USB sau un HDD extern vei putea sa vezi filme, sa asculti muzica sau sa rulezi imagini datorita media player-ului integrat. In cazul in care continutul video este in format 2D el poate convertit in format 3D prin optiunile de conversie. Datorita tehnologiei AMR+ 400 care proceseaza uniform imaginile, emisiunile sportive si filmele sunt redate fara decalaje.

Functia Smart TV integrata la seria de televizoare Toshiba L54 ofera acces la continut online folosind browser-ul web integrat si la o varietate mare de aplicatii de divertisment, muzica si stiri. Pe langa browser-ul de internet integrat televizoare Toshiba L54 mai vin cu cateva aplicatii preinstalate: YouTube, Facebook, Netflix, BBC iPlayer, BBC News si Deezer.

Cele 3 intrari HDMI permit conectarea unor dispozitive suplimentare cum ar fi: o consola de jocuri, un notebook sau un player Blu-ray. Accesul la serviciile Smart TV se face prin modulul Wi-Fi integrat. In plus fata de port-urile HDMI si USB televizoarele din seria L53 mai au si un port VGA pentru conectarea PC-urilor.

Seria de televizoare Toshiba L54 va fi disponibila incepand cu luna mai a anului 2014.