huawei mediapad
Noutati

Huawei MediaPad vine acum cu Android 4.0

huawei mediapad

Huawei anunta astazi lansarea unei noi versiuni Huawei MediaPad, una dintre primele tablete din lume ce vine echipata cu noul sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. La lansarea din luna iunie 2011, MediaPad a fost prima tableta cu diagonala de 7-inch echipata cu sistemul de operare Android 3.2. Noua versiune MediaPad ofera acum utilizatorilor acces la ultimele tehnologii Android si la cele mai noi aplicatii si servicii disponibile in Android Market.

Huawei dezvaluie, de asemenea, in cadrul Consumer Electronics Show 2012 disponiblitatea tabletei MediaPad cu sistem de operare Android 3.2 in trei noi culori: negru – shadow, maro clasic si roz.
Ambele versiuni de tableta dispun de un ecran high-quality, cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli la 217 PPI si capacitatea de a reda video 1080P Full HD. In plus, ambele versiuni vin echipate cu un procesor Qualcomm dual-core 1.2 GHz si cu o baterie ce confera o autonomie de 6 ore sau chiar mai mult.

“Pe piata tabletelor definite doar prin culorile negru intens si alb, noile modele colorate MediaPad ofera un stil personalizat fara a fi nevoie de achizitia unei huse exterioare”, spune Richard Yu, Chairman, Huawei Device. “Echiparea hardware ce include ecranul de inalta calitate, un procesor puternic dual-core si o autonomie considerabila, fac din coloratele MediaPad combinatia ideala de stil si performanta”, adauga oficialul.

Noua serie de tablete colorate Huawei MediaPad dar si versiunea cu Android 4.0 vor fi disponibile spre comercializare in anumite piete in primul trimestru al acestui an. Posesorii de tablete MediaPad vor fi anuntati in viitorul apropiat cand pot face upgrade la Android 4.0.