Noutati

PANASONIC dubleaza performantele oferite de notebook-ul Toughbook CF-19

Marea Britanie (14 iunie 2011) – Panasonic anunta noua versiune a modelului de laptop Toughbook CF-19 mk5 cu o performanta dubla a sistemului* , utilizare mai usoara si o tehnologie unica pentru sporirea vizibilitatii ecranului.

În domenii cheie precum utilitati publice, constructii, servicii de urgenta sau aparare, service si mentenanta, Panasonic Toughbook CF-19 transforma modul în care profesionistii lucreaza, oferindu-le acestora acces la informatii si aplicatii oriunde si oricând au nevoie.
Ca lider de piata în zona laptopurilor ridigizate tip tablet PC, CF-19 este certificat ca un model complet ranforsat (fully rugged), construit pe baza experientei de 15 ani a Panasonic Toughbook.

Performanta sistemului dublata*
Performanta sistemului pentru noua versiune a laptopului CF-19 mk5 a fost dublata* prin includerea puternicului procesor din a doua generatie Intel® Core™ i5-2520M 2.5GHz (la tensiune normala) cu placa video Intel® HD 3000, asigurând astfel posibilitatea accesarii celor mai solicitante aplicatii. Aceasta este prima oara când un astfel de procesor de tensiune normala împreuna cu placa video Intel® HD 3000 au fost incluse în modelul CF-19 fara a fi nevoie de ventilatie, asigurând astfel prioritatea Toughbook nr. 1, rezistenta în conditii extreme.
Pe lânga noul procesor, modelul CF-19 mk5 vine si cu 4GB RAM DDR 3 standard si cu sistem de operare Microsoft Windows 7® pe 32 sau 64 de biti.

Cea mai buna vizibilitate a ecranului de pe piata
CF-19 asigura un nivel optim de vizibilitate a ecranului în orice fel de conditii. Pentru a livra cea mai buna vizibilitate a ecranului de pe piata, generatia mk5 a notebook-ului CF-19 utilizeaza tehnologia Panasonic Transflective Plus, care incorporeaza un filtru de polarizare circulara cu scopul de a reduce reflexia. Acest mod de functionare contribuie la reducerea consumului de energie si creste autonomia bateriei din moment ce nu este nevoie de iluminare de fundal în mediile foarte luminoase. În aceste fel avem o crestere a luminozitatii ecranului de pâna la 6500nit în conditiile unui mediu luminos de 200k lx.

Chiar si mai usor de folosit
Noua versiune vine cu variante Touch Screen sau Dual Touch Screen (touch screen si digitizer) precum si cu 3 tipuri de tastatura, inclusiv rubber backlit sau chiclet, care au o distanta mai mare între taste pentru mai mult confort si o mai mare acuratete. CF-19 include de asemenea unele modificari ale modelului original pentru a fi mai usor de folosit. De exemplu, butonul pentru rotirea ecranului a fost reproiectat pentru a permite echipamentului sa fie transformat din modul notebook în modul tableta folosind doar o mana.

Imbunatatirea managementului setarilor
CF-19 include si noua interfata Toughbook Dashboard proiectata pentru a simplifica si personaliza fiecare Toughbook în functie de setarile preferate de catre utilizator, oferind o interfata rapida pentru setari. Interfata Toughbook Dashboard permite si managementul usor al laptopului folosind programe utilitare precum Panasonic Power Plan si PC Information Viewer.
Pentru a putea fi folosit în scopuri militare si mission critical, CF-19 vine cu modul de operare Concealed, care permite laptopului sa intre în “ modul silentios”, aceasta însemnând dezactivarea luminozitatii ecranului, sunetul, ledurile de status precum si wireless-ul (3G, W-LAN, Bluetooth).

Proiectat pentru a functiona în miscare
Toughbook CF-19 mk5 este echipat optional cu modul 3G Ericsson -F5521GW- HSPA+ (DL: 21 Mbps) asigurând astfel tuturor celor ce lucreaza de la distanta, o conectivitate permanenta. Include de asemenea si o functie dedicata care le permite utilizatorilor sa închida si sa deschida conexiunile în functie de necesitati pentru un consum scazut de curent. Optional, se poate activa functia anti-furt datorita celei mai noi tehnologii Intel® ATP.
Pentru tehnicienii care au nevoie sa se conecteze la diverse echipamente, CF-19 mk5 pastreaza portul serial precum si slotul de card PCMIA.

Autonomie mai mare
Pentru ca cei care lucreaza pe teren si care au nevoie de un laptop care sa functioneze în permanenta, chiar si atunci când nu exista acces la vreo sursa de energie, versiunea CF-19 mk5 poate functiona pâna la 9 ore rulând Windows 7®.

Fiabilitate si durabilitate mai bune ca niciodata
Cu o carcasa din aliaj de magneziu, pe exterior si interior, precum si cu suprafata Panasonic anti-zgârieturi, CF-19 mk5 ramâne în continuare cel mai rezistent laptop Toughbook din gama sa. Este testat conform MIL-STD 810G si ofera protectie la apa, praf, vibratii si temperatura, primind astfel o certificare impresionanta IP65 si MIL-STD 810G.
Sistemul de protectie si de încalzire al HDD-ului, conectorii flexibili, structura ranforsata, porturile acoperite, ajuta CF-19 sa opereze în cele mai dificile conditii.

Compatibilitatea conteaza
Pentru a asigura clientii existenti ca pot sa foloseasca perifericele achizitionate deja, CF-19 mk5 este compatibil cu aproape toate adaptoarele de masina ale modelelor anterioare CF-19**, precum si cu alte periferice ca si docking station sau baterii de la generatia anterioara, oferind astfel o stabilitate cât mai mare.

Garantie si service
Toate Toughbook-urile vin cu o garantie standard de 3 ani si cu posibilitatea extinderii garantiei de pâna la 5 ani. Garantam repararea defectiunilor intervenite în cazul folosirii în parametrii normali în 96 ore de la trimiterea în service precum si o disponibilitate a pieselor de schimb timp de 5 ani de la achizitie.

Disponibilitate si pret
Noua gama CF-19 mk5 este disponibila începând cu luna aceasta , iar pretul porneste de la €2950 MSRP (fara tva).
* Cinebench R10, 32bit Multi Threading
* Functionalitate limitata

Despre Panasonic
Panasonic Corporation este unul din liderii mondiali în materie de produse electronice si electrocasnice atât pentru segmentul consumer, cât si pentru segmentul business si industrial. Cu sediul la Osaka, Japonia, compania a înregistrat vânzari nete de 8.69 trilioane yeni (79 miliarde euro) în anul fiscal care s-a încheiat la 31 Martie 2011. Actiunile companiei sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya si New York (NYSE:PC). Pentru mai multe informatii despre companie si despre brandul Panasonic va rugam sa vizitati site-ul companiei http://panasonic.net .

Pentru mai multe informatii despre gama Toughbook va rugam sa vizitati: www.toughbook.eu