Sony Blu-ray S5100
Noutati

Sony aduce distractia acasa cu noua serie inteligenta „Smart Blu-ray Disc Player”

Sony Blu-ray S5100

Design impresionant, conectivitate Wi-Fi, servicii online si sincronizare usoara cu telefonul mobil

• Design modern inspirat de design-ul ‘Sense of Quartz’, in armonie cu noua serie BRAVIA
• Conectivitate Wi-Fi, cu o receptie mai puternica a semnalului
• Exploreaza continut si servicii online cu aplicatia TV SideView

Noua serie de Playere inteligente Blu-ray se remarca in orice sufragerie. Fie ca urmaresti filme in format 3D cu player-ul Blu-ray Disc sau ca vrei sa vezi DVD-ul preferat la calitate Full HD, te vei bucura de calitatea desavarsita a imaginii. Conecteaza noul player Smart Blu-ray Disc™ la cel mai nou model de televizor LCD BRAVIA cu display “TRILUMINOS” pentru a te bucura de imagini bogate in culori realiste. Noua unitate optica incorporata maximizeaza stabilitatea imaginilor si dispune de un sistem mai rapid Quick Start Loading, astfel incat sa incepi vizionarea la numai cateva secunde dupa ce ai introdus discul in dispozitiv.

Sony Blu-ray S3100

Conecteaza-te la si mai multe experiente de divertisment prin Wi-Fi
Modelele echipate cu modul Wi-Fi te ajuta sa te conectezi la o gama variata de continut si servicii online. Receptia semnalului wireless a fost imbunatatita, pentru un acces mai stabil la servicii de streaming video sau audio, chiar daca router-ul Wi-Fi se afla in alta incapere a casei.

Detii controlul cu TV SideView
Controleaza playerul Smart Blu-ray Disc* sau sistemul Home Cinema cu tableta Xperia, smartphone-ul Xperia, cu iPad-ul sau cu iPhone-ul cu ajutorul aplicatiei TV SideView. Aceasta aplicatie gratuita (compatibila cu sistemele de operare Andoid sau iOS) usureaza accesarea serviciilor online, dar si vizionarea continutului online care are legatura cu filmul pe care il urmaresti, fie ca acesta este disponibil online sau stocat pe un disc. In plus, sistemul Smart Blu-ray Disc raspunde comezilor vocale.

Noile playere Smart Blu-ray Disc BDP-S1100, BDP-S3100, BDP-S4100 si BDP-S5100 de la Sony sunt disponibile incepand din luna februarie 2013.

Sisteme Home Cinema si Playere Blu-ray Disc de la Sony:

Sisteme Home Cinema si Playere Blu ray Disc de la Sony