Ematic FunTab Pro
Gadgeturi

Ematic FunTab Pro, tableta pentru copii la 150$

Ematic FunTab Pro

Americanii sunt preocupati de educatia oferita copiilor, ca si noi de altfel, si vor sa acapareze atentia micutilor si cu tehnologia actuala. Astfel gasim pe piata americana tablete ca Archos ChildPad sau LeapFrog LeaPad 2 ce sunt orientate catre rularea pe un OS Android a unei interfete special conceputa copii. Pe aceasta mica piata de desfacere intra acum ceva timp si Ematic cu tableta sa FunTab. Anul acesta insa firma americana a scos pe piata un nou model Pro care imbunatateste experienta anterioara prin hardware mai bun si un OS mai nou.

Ematic FunTab Pro

Astfel avem de-a face cu un ecran de 7″ si o rezolutie de 800 x 480 suficienta pentru micuti, CPU de 1GHz, 1GB de RAM si OS-ul de la Google Ice Cream Sandwich. Capacitatea de stocare a tabletei este de 8GB upgrade-abila la 32GB prin slot microSD. Zoodles este parte importanta a tabletei, o interfata speciala care e cunoscuta pentru kids-friendly-ness. In plus aplicatii ca Skitch, School Assistant, Cut The Rope si Angry Birds intregesc experienta copiilor pe aceasta tableta.

Ematic FunTab Pro

Tableta va fi disponibila in magazinele Walmart la un pret de 150$ si va include mai multe fete interschimbabile de diferite culori. Cu putin noroc vom putea vedea si la noi in Europa tableta pentru copii de la Ematic in cadrul acelorasi magazine de desfacere.