sony vaio t13
Noutati

Eleganta si portabilitate – Sony lanseaza primul Ultrabook VAIO

sony vaio t13Subtire si portabil, VAIO T13 te insoteste pretutindeni

• Subtire, usor si robust, noul laptop este disponibil intr-o carcasa realizata din aluminiu si magneziu
• Gata de lucru in cateva secunde cu Rapid Wake + Eco
• Ecranul LED (13”) reda imagini clare, luminoase, culori vii si bogate
• Acces rapid la datele stocate prin intermediul solutiei hibride de stocare HDD/SDD
• O multitudine de interfete pentru conectivitate facila
• Sunet de calitate cu ajutorul tehnologiilor xLOUD si Clear Phase

Portabil, subtire, cu o autonomie prelungita, noul ultrabook din seria VAIO T este solutia optima pentru o zi in care ai nevoie de conectivitate fie pentru munca de birou fie pentru distractia de acasa.

Carcasa realizata din aluminiu si magneziu aduce o nota eleganta designului robust. Primul Ultrabook™ Sony VAIO imbina cu succes fiabilitatea cu performanta. Echipat cu cele mai noi tehnologii Sony si Intel, Seria T ofera echilibrul perfect intre utilitate si divertisment.

Disponibil cu un display de 13.3″, ultrabook-ul VAIO T este usor de transportat si incape cu usurinta in orice geanta.

Modul Rapid Wake + Eco permite utilizarea ultrabook-ului in doar cateva secunde, prin simpla deschidere a capacului. Cu aceeasi usurinta, noul ultrabook VAIO T va trece in modul deep sleep atunci cand inchdeti ecranul,reducand semnificativ consumul de energie si asigurand pastrarea datelor in siguranta timp de pana la 30 de zile1.

Autonomia extinsa a bateriei permite folosirea ultrabook-ului de-a lungul unei intregi zile de lucru. Datorita autonomiei generoase, de pana la 7 ore, iti va fi usor sa participi la sedinte, sa lucrezi sau sa discuti online cu prietenii!

Seria VAIO T imbina autonomia extinsa a bateriei cu performanta. Datorita procesoarelor Intel® Core™ cu voltaj redus, vei parcurge cu usurinta materialele de curs, prezentarile sau oricare alte documente. Prin implementarea solutiei de stocare hibrida, folosind tehnologia Intel Smart Response Tehnology (iSRT) care combina o memorie cache SSD pentru viteza si un Hard Disk pentru capacitate mare de stocare, VAIO T ofera un timp pornire rapid si un spatiu stocare generos.

Paginile web, prezentarile si fotografiile vor arata mult mai bine, datorita culorilor bogate oferite de display-ul VAIO. Rasfoirea documentelor si a colectiei media va deveni de asemenea o placere. In plus, touchpad-ul generos, fara butoane, ofera spatiu suficient pentru utilizarea intuitiva a ultrabook-ului prin scroll, atingere, pinch/zoom sau miscari circulare.

Seria VAIO T raspunde tuturor nevoilor segmentului business, fiind echipat cu o gama completa de optiuni de conectivitate, precum iesirile HDMI, VGA si portul RJ45, alaturi de slotul media SD/MMC. Te vei bucura de o conectare usoara si rapida la monitoare, proiectoare sau alte dispozitive, fara a mai fi necesare adaptoarele.

Comunicarea video este mai clara datorita camerei web HD, care dispune de tehnologia “Exmor for PC”. Prietenii si familia se vor bucura de imagini pline de detalii chiar si atunci cand te afli intr-o camera mai putin luminata.

Vei fi surprins de experienta audio oferita de Seria VAIO T cu ajutorul tehnologiilor xLOUDTM si Clear PhaseTM, care permit volumului sa creasca in intensitate fara a suferi distorsionari, fie ca esti in timpul unei sesiuni de comunicare video, urmaresti clipuri sau te joci.

De acum nu va mai trebui sa iti faci griji pentru momentele in care ramai fara baterie la telefon: ultrabook-ul VAIO permite incarcarea telefonului mobil in orice moment, chiar si atunci cand acesta nu este pornit sau se afla in modul sleep. Trebuie doar sa conectezi telefonul prin intermediul USB-ului.

Editarea, distribuirea si vizualizarea colectiei media va deveni o reala placere cu noua serie VAIO T. Aplicatia PlayMemories Home, dezvoltata de Sony, este disponibila fara costuri aditionale, pentru ca tu sa poti edita cu usurinta clipurile HD. Este, de asemenea, inclusa si cea mai recenta versiune Adobe® Acrobat® X Standard, care iti va permite manevrarea fisierelor PDF.

VAIO Seria T are o solutie si in eventualitatea in care acesta este furat. Versiunea trial a programului Intel® Anti-Theft Service3 este o solutie inteligenta care ofera protectie gratuita timp de 90 de zile, pentru ca datele tale sa fie in siguranta. Aceasta optiune incorporata detecteaza automat eventualitatea unui furt si blocheaza accesul persoanelor neautorizate la informatiile stocate.

Ultrabook-ul poate fi asortat cu usurinta propriului stil prin accesoriile disponibile, precum geanta, saculetul de calatorie sau mini-mouse-ul wireless, pentru o nota si mai mare de personalitate atunci cand esti pe drum.

Ultrabook-ul Sony VAIO T13 d, dotat cu un Procesor Intel® Core™ i3, va fi disponibil incepand cu aceasta luna.

VAIO SVT1311M1E