iPad Air 2
Stiri

iPad Air 2 este disponibil la Media Galaxy

iPad Air 2

In cadrul magazinului Media Galaxy Feeria a avut loc lansarea noului iPad Air 2. Prezentarea a avut loc cu ocazia inaugurarii noului design de showroom pentru magazinul Media Galaxy Feeria din zona comerciala Baneasa.

iPad Air 2 este cel mai subtire iPad din toate timpurile – dar si cel mai performant, gratie noului procesor cu 40% mai rapid. Disponibil in variantele de culoare auriu, argintiu si gri spatial, iPad Air 2 include Touch ID, revolutionara tehnologie de securitate bazata pe identificarea amprentei, ecran Retina optimizat, baterie cu autonomie de 10 ore, camere foto-video imbunatatite, conexiuni wireless mai rapide si iOS 8, ultima versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil din lume.

IPad Air 2

Prin intermediul acestui eveniment, Media Galaxy consolideaza parteneriatul cu Apple, in calitate de Apple Authorized Reseller. Astfel, in showroom-ul al carui design a fost redesenat, zona de demo dedicata produselor Apple se va extinde, ocupand in momentul de fata peste 35 metri patrati.

”Media Galaxy este recunoscut pentru faptul ca le pune la dispozitie tuturor iubitorilor de tehnologie cele mai inovatoare produse. Apple iPad Air 2 este un standard in inovatie, la fel precum Media Galaxy este un standard in retail-ul electro-IT in Romania. Ne dorim sa consolidam statutul de Apple Authorised Reseller pentru a veni mereu in intampinarea clientilor cu cele mai surprinzatoare device-uri.

Astfel, pentru a putea oferi o experienta inedita clientilor nostri, am inceput reamenajarea celui mai mare showroom din portofoliul nostru. Intreg spatiul va deveni o incursiune in universul inovatiei, cu zone de testare generoase si display-uri inedite, astfel incat experienta sa fie una de demo si de spectacol al tehnologiilor de ultima generatie. Experienta de retail se schimba si astfel, prin intermediul noului concept – Orasul Viitorului – subliniem cat de mult se integreaza tehnologia in viata noastra.

Leadership-ul Media Galaxy pe zona de electo-retail este completat si de zona de achizitii online. Astfel, ne asiguram ca oferim o experienta integrata, omni-channel, de la primul click si pana la bucuria achizitiei din cel mai modern showroom din Romania.” au declarat reprezentantii Media Galaxy.

Pentru a marca reamenajarea celui mai mare showroom din Romania, Media Galaxy i-a surprins pe clienti cu un eveniment inedit de video mapping indoor. Mai mult, cei care au dorit sa exploreze cele mai inalte standarde de design s-au putut bucura atat de spectacol, cat si de prezentarea celei mai noi game de tablete Apple iPad Air 2, disponibile in reteaua Media Galaxy incepand de la 2379 lei.

Pentru acest proiect compania a investit peste un milion de euro iar reamenajarea a durat peste 2 luni. In momentul de fata vizitatorii pot vedea noile linii de design aplicate pe suprafata celor doua etaje ale magazinului. Showroom-ul Feeria este cel varful de lance al tuturor magazinelor Media Galaxy din intreaga tara, oferind peste 3400 de metri patrati si peste 10.000 de produse de ultima generatie.

Importanta redesenarii spatiului este una strategica, avand in vedere ca showroom-ul din zona comerciala Baneasa este magazinul cu cel mai mare trafic din portofoliul companiei, cu cea mai mare valoare a achizitiilor si cu o cifra de afaceri de peste 1.000.000 de euro pe luna.

Cei 60 de specialisti Media Galaxy din showroom-ul din Baneasa stau la dispozitia clientilor si ii vor ajuta pe cei pasionati de tehnologie sa aleaga cele mai potrivite produse. De asemenea, pentru a facilita achizitionarea produselor din oferta, Media Galaxy pune la dispozitie mai multe servicii cu valoare adaugata, care imbunatatesc experienta la achizitionare.

In plus, cei care doresc sa achizitioneze produse beneficiaza de serviciul ”Batem orice pret online sau offline!”. Astfel, cei care vor gasi produsele din gama Media Galaxy la preturi mai mici la retail-erii specializati, atat online, cat si offline, vor primi diferenta. Acest serviciu subliniaza preturile imbatabile pe care Media Galaxy le ofera.