Stiri

RidersOn aplicatia mobila de micro joburi are 50.000 de utilizatori

riderson

RidersOn, aplicatia mobila lansata in Romania la sfarsitul anului trecut care ofera companiilor acces in timp real la informatii din teren si posesorilor de smartphone oportunitatea de a realiza venituri suplimentare, ajunge la 50.000 de utilizatori (rideri) activi in Romania. Reteaua actuala de rideri RidersOn asigura o acoperire nationala, oferind astfel companiilor oportunitatea de a obtine informatii din orice colt al tarii si de a face verificari in teritoriu intr-un timp foarte scurt. Pana in prezent, RidersOn a livrat peste 11.000 de seturi de date valide pentru mari companii din domeniul bunurilor de larg consum, retail sau servicii.

„Un numar ridicat de utilizatori/ rideri ne asigura o viteza mai mare de executie si o mai buna acoperire a locatiilor vizate de companii. De la momentul definirii sarcinilor catre rideri pana cand informatia este centralizata si se afla in posesia companiilor care au in derulare campanii sau activari in magazine pot trece doar cateva ore. Odata indeplinita sarcina, compania solicitanta primeste toate datele in timp real in platforma online si le poate evalua din punct de vedere calitativ”, a declarat Maria Voloh, Director de Marketing RidersOn.

Riderii, in calitate de cumparatori sau utilizatori de servicii, pot indeplini cu usurinta rolul de cumparatori misteriosi (mystery shoppers) si pot obtine venituri suplimentare din activitati precum completarea de mini chestionare prin intermediul aplicatiei, realizarea de fotografii la raft (certificate cu GPS si timestamp), verificarea stocurilor, preturilor sau a asezarii produselor in magazin. Activitatea unui rider poate fi remunerata incepand cu 1 euro/ sarcina indeplinita cu succes si poate ajunge la cateva sute de euro/ luna. Pana in prezent, cea mai mare suma castigata de un rider a fost de 500 euro din realizarea a 350 de sarcini aprobate. Pentru a deveni rider, aplicatia RidersOn este disponibila gratuit in Google Play si AppStore pentru posesorii de smartphone cu varsta peste 18 ani.

RidersOn ajuta comerciantii si producatorii la monitorizarea stocurilor, preturilor, realizarea de sondaje, verificarea asezarii corespunzatoare a produselor la raft, verificarea personalului sau a activitatii promoterilor in timpul activarilor de brand. Odata ce o campanie este activata, riderii din apropierea locatiilor selectate sunt notificati direct pe smartphone si, in functie de disponibilitatea si recompensa oferita, se indreapta catre locatiile vizate.

Punctele forte ale aplicatiei RidersOn constau in viteza de executie, costurile reduse, transparenta totala prin definirea de catre client a propriului buget si plata doar pentru datele utile, precum si gradul mare de obiectivitate, datele fiind colectate de consumatori obisnuiti.

RidersOn

RidersOn are sediul central in Irlanda si este o platforma online care faciliteaza accesul companiilor la forta de munca temporara, mobila, economica si eficienta. Aplicatia RidersOn a fost lansata pe piata din Romania in septembrie 2014, fiind prezenta si pe piata din Polonia. Companiile apeleaza la serviciile RidersOn pentru a realiza studii de tip ”Mystery Shopping” sau pentru furnizarea de informatii din magazine in timp real.