MW526
Videoproiectoare

BenQ a lansat noile proiectoare cu luminozitate ridicata

MW526

BenQ a lansat noi proiectoare cu dimensiuni compacte ce au o greutate de doar 1,9 Kg. Noile proiectoare au un consum mai mic de energie, dar au luminozitate marita la 3.2000 ANSI Lumeni si o durata de viata a lampii de 10.000 de ore in modul Lamp Save.

Cu o luminozitate de 3.200 ANSI Lumeni si rezolutie WXGA (1280 x 800), proiectoarele BenQ MW526 si BenQ TW526 pot reda imagini de calitate superioara chiar si atunci cand luminozitatea in incapere este ridicata. Acestea redau o imagine de 1,5 metri de la o distanta de aproximativ 2 metri, iar diagonala maxima pe care o pot proiecta ajunge la 7,6 metri. Noile proiectoare dispun de tehnologia de reducere a consumului SmartEco, ce permite, pe langa un consum de 0,5W in modul stand by, si prelungirea duratei de viata a lampii la 10.000 de ore. Cele doua proiectoare dispun de posibilitatea de afisare de continut 3D, astfel incat utilizatorii se pot bucura de o experienta captivanta si imersiva.

Cei care vor sa faca proiectii intr-o incapere de dimensiuni reduse au la dispozitie proiectorul BenQ MX525 cu luminozitate de 3.200 ANSI Lumeni si o rata a contrastului de 13.000:1 ce permite redarea exacta a detaliilor chiar si atunci cand imaginile sunt intunecate sau cand contin text si linii fine. Totodata, prin activarea unui factor de umplere de 96%, tehnologia DLP furnizeaza circuitul de pixeli in spatele proiectiei, eliminand astfel marginile groase din jurul pixelilor individuali care diminueaza culoarea si detaliile. Un factor de umplere ridicat si o margine mai redusa duc la o culoare mai intensa, vizibil mai pura si o calitate a imaginii cu detalii mult mai fine. Atunci cand nu detecteaza nicio sursa, proiectorul intra in modul Eco Blank Mode, eliminand astfel consumul inutil de energie electrica si protejand lampa. Totodata, datorita tehnologiei SmartEco, durata de functionare a lampii poate ajunge la 10.000 de ore in mod Lamp Save si timpul de inlocuire a acesteia este marit cu 50%.

Cu o luminozitate de 3200 lumeni si un contrast inalt de 13.000:1, modelul accesibil si ecologic MS524 realizeaza prezentari impresionante pe intreg ecranul, indiferent de nivelul luminii ambientale.

Noile proiectoare cu durata de viata a lampii de 10.000 de ore dispun de conectivitate completa: computer in, video in, audio in/out, HDMI v1.4a, monitor out. Totodata, acestea dispun si de un sistem de sunet incorporat, pentru a reduce astfel costurile de exploatare.

Noua tehnologie SmartEco a fost imbunatatita, dispunand acum de modul de afisare Lamp Save ce permite ajustarea dinamica consumului lampii in functie de continutul redat, fara a estompa calitatea imaginii. Modul Lamp Save imbunatateste durata de viata a lampii la 10.000 de ore, marind in acelasi timp cu 50% durata de inlocuire a acesteia.

In plus, tehnologia DLP incorporata de proiectoarele BenQ ofera prin functia Brilliant Color culori naturale pe toata durata de functionare a lampii, fara a prezenta efectul de imbatranire a imaginilor. Proiectoarele BenQ cu tehnologie DLP au la baza milioane de micro-oglinzi instalate pe un cip DMD (Digital Micromirror Device – semiconductor optic format din milioane de oglinzi care corespund pixelilor din imaginea afisata) si protejate impreuna cu intreg sistemul optic intr-o incinta etansa fiind protejate astfel de praful din exterior. Chiar daca lampa este inlocuita, proiectorul va reda in continuare aceeasi calitate a imaginii ca atunci cand a fost utilizat prima data.

Noile proiectoare BenQ MW526, BenQ TW526, BenQ MX525 si BenQ MS524 sunt disponibile la partenerii BenQ din Romania cu preturi de raft recomandate cuprinse intre 1.500 si 2.000 de lei.