Huawei Ascend P7
Telefoane Mobile

Huawei Ascend P7 telefonul ideal pentru selfie

Huawei Ascend P7

Huawei a lansat in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Paris, cel mai nou smartphone din gama de varf: Huawei Ascend P7.

Huawei Ascend P7 are un design similar cu predecesorul sau, Ascend P6, existand totusi cateva diferente: materialele din care este construit precum si dimensiunea. Noul Ascend P7 este acum mai rezistent la zgarieturi datorita finisajelor cu Gorilla Glass 3 pe partea din fata si din spate a telefonului.

Huawei Ascend P7

Ecranul smartphone-ului Ascend P7 a fost imbunatatit si este acum de 5 inch cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si o densitate a pixelilor 445ppi in comparatie cu ecranul de 4.7 inch de la Ascend P6 care avea o rezolutie de 1280 x 720 pixeli si o densitate de 312ppi.

In interiorul carcasei cu grosime de 6,5 mm se afla un procesor quad-core HiSilicon Kirin 910T care are o frecventa de 1,8 GHz, un procesor grafic Mali-450 MP4, 2 GB de memorie RAM si 16 GB de memorie interna ce poate fi extinsa prin intermediul slotului microSD pana la 32GB.

Huawei a atras atentia asupra experientei foto de pe noul Ascend P7 si pe buna dreptate. Ascend P7 are o camera foto pe partea din spate de 13 MP care poate realiza fotografii la o calitate foarte buna, chiar si noaptea sau in cazul cadrelor de interior datorita senzorului BSI fabricat de Sony, tehnologiei Image Signal Processer, software-ului IMAGESmart 2.0 si a obiectivului cu diafragma F/2.0.

Cum fenomenul “selfie” a luat amploare, fiind promovat si de vedetele de la Hollywood, Huawei a adaugat pe partea din fata o camera foto impresionanta. Camera foto de pe fata are un senzor de 8MP care este insotit de obiectiv cu diafragma F/2.4 si cinci lentile asferice cu un mod special de fotografiere pentru realizarea de selfie-uri de grup.

Telefonul este alimentat de o baterie de 2500 mAh, care vine cu un mod de economisire de energie “super power-saving” care face ca Ascend P7 sa reziste 24 ore in standby cu doar 10% din nivelul bateriei.

Una dintre schimbarile mari de la Ascend P6 la Ascend P7 pe partea de conectivitate este includerea tehnologiei 4G si a antenei duale unice, conceputa pentru a imbunatati receptionarea semnalului. De asemnea Ascend P7 foloseste si tehnologia smart network switching care stabilizeaza conexiunea chiar si atunci cand semnul este slab pentru a minimiza consumul bateriei.

Noua interfata Emotion UI 2.3 foloseste Android 4.4.2 si este mai intuitiva oferind blocarea customizabila si personalizarea ecranelor de pornire, cu doua interfete imbunatatite pentru navigare usoara.

Huawei Ascend P7 va fi disponibil la pretul de 449 euro incepand din Mai.