LG G Pad
Tablete

LG extinde gama de tablete G Pad cu G Pad 7.0, G Pad 8.0 si G Pad 10

LG G Pad

LG a anuntat ca va extinde gama G Pad prin adaugarea a trei noi tablete de dimensiuni diferite.

Noile tablete G Pad 7.0, G Pad 8.0 si G Pad 10.1 urmeaza sa fie prezentate la MedPI 2014, unul dintre cele mai mari targuri IT/Tech din Europa, care are loc in Monaco, intre 13-16 mai. Cele trei tablete completeaza gama G Pad alaturi de tableta G Pad 8.3 lansata anul trecut care a fost foarte bine primita de consumatori.

“Consumatorii ne-au comunicat faptul ca isi doresc o gama mai larga de dispozitive cu ecrane mai mari, care nu compromit portabilitatea,” a declarat Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. “Spre deosebire de smartphone-uri, pentru tablete nu exista o dimensiune care se potriveste tuturor. Prin urmare, am creat seria LG G Pad pentru consumatori diferiti, pentru unii dintre ei fiind prioritara portabilitatea, in timp ce altii isi doresc cea mai buna experienta multimedia posibila. Seria G Pad acopera toate aceste aspecte. “

LG G Pad 7.0 va fi cea mai mica tableta din seria G Pad si va oferi atat portabilitate, cat si putere. Pe de alta parte tableta cu ecran de 8 inch G Pad 8.0 va fi o tableta de dimensiuni medii si va oferi o experienta multimedia captivanta si multifunctionalitate.
Cea mai mare dintre cele trei tablete este G Pad 10.1 care va avea cea mai mare autonomie asigurand nenumarate ore de divertisment si de distractie.

LG nu a dezvaluit specificatiile noilor tablete din gama G Pad in schimb ne-a spus ca cele trei tablete vor veni cu functiile QPair 2.0 si Knock Code

Detalii despre pret, specificatii si disponibilitate urmeaza sa fie anuntate la nivel local in saptamanile urmatoare.