P7 Xtreme
Telefoane Mobile

P7 Xtreme primul smartphone din Romania cu camera rotativa

P7 Xtreme

Producatorul roman Allview a lansat astazi smartphone-ul P7 Xtreme. Noul smartphone dual SIM P7 Xtreme vine cu un procesor cu opt nuclee tactat la 1,7 Ghz si o camera foto rotativa de 13 MP la fel cum am intalnit si la smartphone-ul Oppo N1. P7 Xtreme vine cu un design unibody si este dotat cu ecran IGZO IPS HD de 4,7 inch protejat de Dragontrail X Glass.

Caracteristica cheie a smartphone-ului este procesorul MediaTek MT6592 octa-core tactat la 1.7GHz si este sustinut de 1GB de RAM si de procesorul grafic Mali 450. P7 Xtreme ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Pe langa memoria interna de 16 GB, smartphone-ul P7 Xtreme mai vine cu o baterie de 2200 mAh si ofera conectitivate 3G, GPS, Bluetooth.

Allview P7Xtreme

Cmera foto rotativa de 13 MP se transforma, prin rotatie de pana la 210 grade, din camera principala in camera secundara si invers si este capabila de fotografiere HDR si inregistrare video Full HD.

P7 Xtreme este compatibil cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Smartphone-ul P7 Xtreme va putea fi cumparat in variantele de culori alb si negru incepand cu 16 aprilie la pretull de 1.299 lei.