Televizoare

Noile televizoare LG au cea mai rapida platforma smart TV webOS!

LG

LG a lansat ieri, si in Romania, cele noi televizoare LG, cu o calitate imbunatatita a imaginii si un sistem foarte simplu de utilizat – webOS. Noile televizoare LG din 2014 includ modele OLED, Ultra HD si LED, multe dotate cu platforma performanta webOS.

Noua colectie de televizoare LG din 2014 include cele mai avansate modele dotate cu optiuni diferite de home entertainment, o calitate incredibila a imaginii si un design uimitor. Din seria de televizoare LG noua fac parte televizoare OLED TV, cu modelele de referinta OLED cu ecran curbat (model 55EA9800) si modelul care poate fi montat pe perete, GALLERY OLED (model 55EA8800). Bineinteles ca si colectia de televizoare LED, cu modelele Cinema 3D Smart cu diagonala de 32, 42 si 55 inci si televizoarele ULTRA HD, cu diagonale de 55 inci, includ noua platforma intuitiva webOS pentru Smart TV, prin care televizorul devine extrem de simplu de folosit.

Se stie ca LG a lansat cel mai mare televizor OLED din lume si primul televizor OLED cu ecran curbat. Acum, in 2014, LG completeaza gama de televizoare impresionante atat cu modele 4K ULTRA HD OLED TV, cat si cu televizoare OLED TV FULL HD, televizoare mai accesibile unui public larg.

Imaginea televizoarelor LG din 2014 e mult imbunatatita datorita tehnologiei WRGB OLED; astfel televizoarele OLED LG produc imagini excelente prin controlul temperaturii fiecarui pixel, prin LG Color Refiner, rezultand o consistenta si un balans exceptional.

Un model care ne-a placut, a fost televizorul GALLERY OLED care transforma orice living intr-o galerie de arta. Televizorul GALLERY OLED TV, model 55EA8800, poate fi montat pe perete ca un tablou, datorita ramei elegante si artistice, care ascunde si un difuzor puternic 2.2. Televizorul se transforma efectiv intr-un tablou sau rama foto digitala cu ajutorul lui Gallery Mode, care iti permite sa te bucuri de imagini digitale de inalta rezolutie ale unor picturi si fotografii personale, atunci cand televizorul nu este folosit. Ca si in celelalte televizoare OLED LG, modelul Gallery 55EA8800 incorporeaza tehnologia de imagine WRGB OLED, pentru culori vii si realiste cu un unghi larg de vizualizare.

Televizoarele LG ULTRA HD din 2014 vin cu imbunatatiri in calitatea imaginii, astfel ele incorporeaza o rezolutie 3840 x 2160 a panoului ULTRA IPS, avand un randament mai bun al detaliului, o acuratete a culorii si un unghi de vizionare marit. LG Tru-ULTRA HD Engine Pro converteste continutul SD, HD si FULL HD in calitate 4K, si, impreuna cu Algoritmul Super Resolution, elimina artefactele vizuale.

Cu de patru ori mai multi pixeli decat un televizor FULL HD, televizoarele LG ULTRA HD redau cele mai avansate imagini 3D care, atunci cand sunt asociate cu tehnologia LG CINEMA 3D, au ca rezultat o experienta extrem de confortabila si captivanta de vizionare. In plus, LG a inclus o caracteristica unica de control 3D care face posibila ajustarea intensitatii efectelor 3D cu o usurinta remarcabila. Modelele de televizoare ULTRA HD 2014 sunt dotate si cu o capacitate de conversie de la formatul 2D la 3D extrem de eficienta si noul sistem ULTRA Surround, dezvoltat cu Harman Kardon, pentru a atrage privitorul sa fie si mai prins in actiunea redata pe ecran, cu un sistem audio exceptional.

Cu un decodor incorporat 4K HEVC 60p si o compatibilitate HDMI 2.0, televizorul LG ULTRA HD iti da posibilitatea sa rulezi continutul 4K direct prin USB, deci nu ai nevoie sa cumperi un player 4K, o functie utila pentru a folosi continutul 4K pana cand el va deveni disponibil la nivel mai larg. In plus, cele mai noi televizoare ULTRA HD LG incorporeaza revolutionara platforma webOS Smart TV pentru a face si mai simpla utilizarea televizorului.

Noua platforma simpla si intuitiva webOS face ce televizorul smart TV sa devina si mai simplu de “inteles” si de folosit. WebOS e inclusa in mai mult de jumatate din televizoarele LG din 2014, incluzand LG ULTRA HD si televizorul CINEMA 3D Smart. Usurinta in utilizare face cautarea de continut, vizualizarea, conectarea cu alte dispozitive si chiar procesul initial de configurare incredibil de simple si rapide.

Interfata grafica webOS ofera o comutare simpla (Simple Switching), o descoperire simpla (Simple Discovery) si o conectare simpla (Simple Connection), printr-un nivel de confort, usurinta in cautare si selectie, dupa cum v-am povesit si in: “Platforma webOS este autuul televizoarelor LG“.

LG Store organizeaza simplu si tot continutul disponibil pe platforma webOS, impartindu-l in categorii si in functie de popularitate, pe baza recomandarilor de la utilizatori. Pe scurt, noua platforma inteligenta webOS de la LG reduce numarul de etape necesare pentru a face comutare de continut, ceea ce face cautarea, selectarea si experienta generala Smart TV mai simpla si mai buna decat oricand.

Noua serie de televizoare LG din 2014 este disponibila pe piata din Romania si ofera o experienta imbunatatita si mult mai placuta de vizionare in propria locuinta.