Galaxy Tab 3 Lite
Tablete

Samsung Galaxy Tab 3 Lite tableta de 7 inch e in Romania

Galaxy Tab 3 Lite

Samsung a anuntat disponbilitatea tabletei Galaxy Tab 3 Lite de 7 inch in Romania. Samsung Galaxy Tab 3 Lite completeaza gama Samsung Galaxy Tab si vestea buna este ca va veni cu un pret accesibil.

La capitolul noutati, Galaxy Tab 3 Lite vine cu un design subtire si o margine mai compacta, astfel incat sa poata fi manevrat si cu o singura mana.

La fel ca si tableta Galaxy Tab 3 care a fost lansata in aprilie 2013, Galaxy Tab 3 Lite are un ecran cu rezolutie 1024 X 600, un procesor dual-core de 1,2 GHz, 1GB de RAM, spatiu de stocare intern de 8GB cu posibilitate de extindere prin slotul microSD pana la 64 GB si ruleaza Android Jelly Bean 4.2.

Avand in vedere ca Galaxy Tab 3 Lite va fi o tableta mai ieftina, noua tableta de la Samsung sta destul de bine la capitolul specificatii, astfel ecranul, procesorul si memoria sunt la fel ca la Galaxy Tab 3, singurele diferente ar fi: lipsa camerei foto pe fata, pe spate camera foto este de 2 MP si are o baterie mai slaba de 3600 mAh fata de 4000 mAh cat are Galaxy Tab 3.

Noua tableta Galaxy Tab 3 Lite de 7 inch este disponibila in doua culori: alb si negru. Samung nu a dezvaluit inca pretul tabletei dar ne-a asigurat ca publicul tina il reprezinta utilizatorii cu bugetul redus.