samsung
Stiri

Samsung si Google au semnat un acord pe 10 de folosire a patentelor

samsung

Samsung si Google au semnat un acord global de folosire a patentelor pentru o paleta larga de tehnologii din diferite domenii. Acordul acopera atat patentele deja existente ale celor doua companii, cat si cele care vor fi obtinute in urmatorii 10 ani.

Prin acest parteneriat, Samsung si Google obtin acces la portofoliul de patente al fiecarei companii, pavand astfel drumul pentru o colaborare extinsa in cercetarea si dezvoltarea produselor si tehnologiilor existente si viitoare.

Allen Lo, Consilierul General Adjunct pentru Patente in cadrul Google. a declarat: „Suntem incantati sa incheiem acest parteneriat cu Samsung. Numai lucrand impreuna la astfel de acorduri companiile pot reduce riscurile de litigii si se pot concentra, in schimb, pe inovare.”

„Acest acord cu Google are o importanta deosebita pentru industrie,” a spus Dr. Seungho Ahn, seful Centrului de Proprietate Intelectuala din cadrul Samsung. „Samsung si Google ofera un exemplu pentru restul industriei, demonstrand ca printr-o astfel de colaborare putem obtine mai multe beneficii decat implicandu-ne in dispute inutile pe marginea patentelor.”