lg lifeband touch
Accesorii Tablete,  Accesorii Telefoane Mobile

LG Lifeband Touch – o noua bratara de fitness performanta

lg lifeband touch

Proaspat lansata la CES 2014, LG Lifeband Touch reprezinta atat un nou pas al companiei in aceasta zona a tehnologiei wearable dar si un dispozitiv extrem de performant la nivelul celor deja existente pe piata.

lg lifeband touch

Bratara LG Lifeband Touch monitorizeaza caloriile arse, numarul de pasi efectuati, distantele parcurse, rata batailor inimii dar si alte statistici de fitness cu ajutorul unui accelerometru pe 3 axe si un altimetru. Prin intermediul acestei tehnologii se poate monitoriza orice fel de miscare, iar activarea dispozitivului se poate face si fara atingere, printr-un simplu gest al mainii.

Ecranul complet tactil OLED de la LG Lifeband Touch e unul dintre cele mai performante la acest moment si permite utilizatorilor sa vada atat notificarile telefonului (apeluri si mesaje), cat sa verifice specificatiile biometrice dar si sa redea muzica de pe un SmartWatch.

Bratara de fitness LG Lifeband Touch este compatibila atat cu sistemul Android cat si cu IOS si functioneaza prin Bluetooth 4.0 ce permite conectarea bratarii la smartphone sau tableta. Pentru a putea sa te conectezi la dispozitiv va trebui sa folosesti aplicatia LG sau sa instalezi aplicatiile partenere MyFitnessPal, Runkeeper si MapMyFitness unde vei regasi, de asemenea, un istoric al activitatii tale sportive.

Desi nu este rezistenta la scufundari de mare adancime sau inot, bratara LG nu prezinta nicio problema daca este expusa la ploaie sau transpiratie. LG Lifeband Touch va sta mai mult pe incheietura mainii decat in priza, la incarcat, pentru ca, asa cum promite dezvoltatorul LG, bateria, la o incarcare completa, are o autonomie de 5 zile.

lg heart rate

Pentru cei care vor sa traga “chiulul” de la orele de fitness, bratara LG functioneaza si ca un sistem de alerta prin vibratii care iti reaminteste sa te ridici de pe scaun si sa te pui in miscare. Pentru rezultate maxime, poti sa atasezi acestei bratari smart si castile Heart Rate care sunt echipate cu senzori ce masoara pulsul celui care le poarta prin fluxul sanguin de la nivelul urechii.

Aceasta bratara LG Lifeband Touch pare sa fie una dintre cele mai bune achizitii din zona dispozitivelor de fitness pe care le poti face anul acesta!