LG Smart Kitchen-CES2019
Stiri

LG prezinta viitorul bucatariilor inteligente la CES 2019

LG Smart Kitchen-CES2019

LG Electronics va dezvalui urmatoarea faza a dezvoltarii bucatariei inteligente, in cadrul CES 2019.Conform LG, parteneriatele vor avea un rol esential in crearea unei experiente culinare mai reusite, fapt demonstrat prin parteneriatul companiei cu Drop, dezvoltatorul din spatele platformei Drop KitchenOS. Integrarea mai buna a aparatelor de bucatarie (precum cuptoarele) in cadrul casei conectate va fi un factor-cheie in a face bucataria inteligenta mai atragatoare pentru consumatori.

Acordul dintre LG si Drop adauga inca un nume pe lista crescanda de parteneri pentru bucatarii inteligente a companiei, lista ce include Innit si SideChef. Printr-o colaborare mai profunda, LG si Drop ofera consumatorilor acces la o gama mai mare de recomandari culinare inteligente, pentru a satisface gusturi dintre cele mai diverse. In bucataria inteligenta si conectata LG, colectia de cuptoare, frigidere si masini de spalat vase conlucreaza pentru a simplifica prepararea mancarii si neplacuta sarcina a curateniei de dupa masa.

Pentru a oferi modalitati mai diverse de conectare la bogata baza de retete inteligente disponibile pentru bucataria inteligenta, LG isi mareste familia prin modelul XBOOM AI ThinQ WK9 Smart Display. Acest puternic difuzor stereo cu AI integrat include acces la Google Assistant, oferind o optiune placuta de a gati fara a avea mainile ocupate cu un telefon sau o tableta. Ecranul touch de 8 inci afiseaza mii de retete inteligente personalizate din partea Innit, ca sa nu mai aveti motive sa alegeti sa mancati in oras.

La CES 2019, LG va prezenta un aparat revolutionar de facut bere, LG HomeBrew, pentru a-si completa portofoliul bucatariei inteligente – ce include si frigiderul InstaView ThinQ si masina de spalat vase QuadWash. Clientii bucatariei inteligente LG se pot bucura de o bere rece in timp ce cauta retete pe ecranul incorporat in frigider. Odata identificat felul potrivit de mancare, reteta poate fi trimisa cuptorului, care va incepe pre-incalzirea la temperatura corecta. Dupa prepararea mesei, tehnologia EasyClean a cuptorului incorporabil LG face mai usoara inlaturarea resturilor de mancare stropite pe interior. La final, aceeasi reteta inteligenta va informa masina de spalat vase QuadWash care este setarea optima pentru a curata impecabil vasele si ustensilele folosite la consumarea mesei delicioase.

“Prin parteneriate ce se folosesc de aparatele mai inteligente din bucatariile de azi, noi putem oferi acea experienta a bucatariei inteligente pe care o solicita clientii,” a declarat Song Dae-hyun, presedinte LG Home Appliance & Air Solution Company. “Tehnologia complica din ce in ce mai mult bucataria, iar viziunea noastra este de a crea un mediu primitor si fara stress, in care familiile sa se poata bucura de o experienta culinara optima, fara a fi nevoie sa iasa in oras sau sa comande mancare.”

Vizitatorii CES 2019 pot incerca in persoana solutiile bucatariei inteligente LG, intre 8-11 ianuarie, la standul nr. 11100 din Centrul de Conventii Las Vegas.