Altex Conferinta
Stiri

Altex a inregistrat o cifra de afaceri de 433 milioane de euro in 2015

Altex Conferinta

Altex a avut in 2015 o cifra de afaceri de 433 milioane de euro, mai mare cu peste 30% fata de 2014.Altex a implinit de 23 de ani pe piata din Romania. Compania are o retea de 109 magazine Altex și Media Galaxy și un portofoliu de 20.000 de articole electro-IT. In 2015, grupul a ajuns la o suprafata totala de vanzare de peste 120.000 mp. In ceea ce privește volumul de vanzari, compania inregistreaza 20.000 de produse vandute zilnic in magazinele traditionale și pe platformele online – altex.ro și mediagalaxy.ro.

Anul trecut, grupul Altex a marcat și cateva momente importante in evolutia celor doua branduri detinute. Reteaua de magazine Altex a preluat obligatiile unui alt retailer fata de foștii sai clienti, prin oferirea de solutii post-vanzare inclusiv foștilor clienti Domo in toate magazinele din tara. Totodata, Media Galaxy a inceput implementarea abordarii omnichannel și a adus o serie de inovatii in piata, precum serviciul „Telefon la Schimb”.

Altex Romania se regasește pe lista celor mai puternice branduri romanești și este totodata una dintre cele mai valoroase companii antreprenoriale la nivel local.