Intel NUC6i7KYK
Console

Mini PC-ul de gaming Intel NUC Kit NUC6i7KYK este acum in Romania

Intel NUC6i7KYK

Intel a prezentat astazi in cadrul unui eveniment peste 10 sisteme de gaming bazate pe cele mai noi tehnologii Intel, de la desktop PC-uri, la laptopuri si mini PC-uri.Compania a prezentat pentru prima data pe piata locala Intel NUC Kit NUC6i7KYK, mini PC-ul dedicat segmentului entuziast, precum si Intel Core i7-6950X Extreme Edition, cel mai puternic procesor pentru desktop, cu 10 nuclee si 20 de fire de executie.

Produsele expuse in cadrul evenimentului apartin unor companii locale si internationale precum: Acer, ASUS, Dell Alienware, HP, Lenovo, Maguay, Myria si PC Garage. La eveniment au fost prezenti si trei dintre cei mai experimentati jucatori de Counter-Strike: Global Offensive din Romania: Catalin Stanescu (BTN), Marian Stoiciu (eXit) si Cosmin Cetanas (WHitE). Ei au facut jocuri demonstrative pentru presa si au discutat despre importanta folosirii celor mai noi tehnologii in obtinerea performantei in gaming.

“Zona de gaming este una dintre cele mai dinamice si importante pentru industria de IT, iar performanta se obtine doar cu sisteme puternice dotate cu procesoare de ultima generatie. Pe piata exista o gama larga de sisteme, de la desktop PC-uri integrate local, la laptopuri puternice de gaming produse de companii multinationale sau mini PC-uri create special pentru acest segment, pe care le-am aratat si in cadrul evenimentului de astazi”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel Central and Eastern Europe.

Intel a prezentat astazi in premiera in Romania Intel NUC Kit NUC6i7KYK, mini PC-ul dedicat segmentului entuziast, bazat pe cea de-a sasea generatie a gamei de procesoare Intel Core si dotat cu solutia grafica Intel Iris Pro.

Mini PC-ul ofera performanta maxima pentru gaming sau volume mari de lucru. Cu un design nou, PC-ul permite utilizatorilor sa se joace in voie fara a exista riscul supraincalzirii. Indiferent de complexitatea jocului, utilizatorii pot beneficia de performanta de care au nevoie, inclusiv de o grafica 3D de 30 de ori mai buna1,2 pentru o rezolutie superioara in timpul jocului si nu numai. De asemenea, cu ajutorul tehnologiei Thunderbolt 3, utilizatorii au la dispozitie o latime de banda de doua ori mai mare pentru sesiuni de gaming neintrerupte.

Solutia grafica Intel Iris Pro cu capabilitati de display 4K permite editarea foto-video ca un profesionist. Intel NUC Kit NUC6i7KYK este compatibil cu Windows 10 pentru un timp de raspuns mai rapid si multitasking3. Suporta pana la 32GB memorie RAM si are 4 porturi USB 3.0, pentru periferice.

Intel Core i7-6950X Extreme Edition, viitorul gamingului e aici

Dedicat gamingului de inalta performanta, dar si realitatii virtuale sau crearii de continut, Intel Core i7-6950X Extreme Edition este cel mai puternic procesor pentru desktop, avand 10 nuclee si 20 de fire de executie. Are o frecventa de baza de 3GHz si un consum TDP de 140W.

De asemenea, suporta pana la 25MB memorie cache L3, acceptand module de memorie DDR4 functionand la 2400 MHz. Toate acestea il fac ideal pentru gamingul 4K sau realitatea virtuala. Cu procesorul Intel Core i7-6950X Extreme Edition, utilizatorii pot face live streaming fara a intampina probleme sau pot incarca foarte usor continut online.

Tehnologia Intel Turbo Boost Max 3.0 creste performanta procesorului. Cum functioneaza? Aceasta identifica cele mai rapide nuclee din procesor, prioritizand utilizarea acestora de catre aplicatii. In plus, procesorul vine cu multiplicator deblocat pentru sesiuni de overclocking.