Televizoare

IFA 2017 – LG a lansat noile televizoare OLED cu Technicolor Expert Mode

LG a lansat la IFA 2017 noile televizoare OLED cu Technicolor Expert Mode, ce afiseaza culori optimizate de catre expertii in coloristica de la Technicolor care lucreaza cu majoritatea continutului premium de la Hollywood.Modul Expert Technicolor va fi disponibil in meniul de setari de imagine al tuturor televizoarelor OLED LG, incepand din octombrie 2017. LG lucreaza, de asemenea, si la adoptarea Modului Expert Technicolor in cadrul televizoarelor sale SUPER UHD din 2017.

Televizoarele OLED LG sunt recunoscute pentru performanta lor superioara, fiind folosite de catre Technicolor drept ecrane de referinta pentru consumatori in cadrul productiei versiunilor pentru difuzare TV ale filmelor majore hollywoodiene si serialelor TV. Aceasta recunoastere din partea Technicolor verifica afirmatia LG conform careia televizoarele sale OLED permit utilizatorilor sa se bucure de o experienta de vizionare premium.

Totodata, colaborarea dintre LG si Bang&Olufsen, doua companii emblematice de produse home entertainment a produs un televizor de neegalat in privinta calitatii imaginii, sunetului, design-ului si maiestriei constructiei – BeoVision Eclipse.

Noul televizor BeoVision Eclipse, care va impinge limitele experientei televizoarelor premium, reprezinta inceputul si insasi esenta parteneriatului strategic dintre LG si Bang & Olufsen, companie cu o mostenire puternica in domeniul sunetului si design-ului, anuntat pentru prima data in martie 2016. Tehnologia revolutionara OLED de la LG continua sa uimeasca expertii si consumatorii deopotriva, iar estetica de design si precizia acustica ale Bang & Olufsen continua sa incite entuziastii audio din toata lumea. Uniunea dintre tehnologia OLED de la LG, cu o calitate superioara a imaginii si un negru perfect redat, si abordarea sofisticata a Bang & Olufsen in domeniul audio se reflecta vizibil in minunatul BeoVision Eclipse. Produsul final, dupa cum vor vedea vizitatorii IFA 2017, este o adevarata opera de arta.

La IFA 2017, LG va mai demonstra puternicele capacitati de randare 4K HDR a jocurilor obtinute de televizoarele sale OLED, in combinatie cu Xbox One S de la Microsoft si Forza Horizon 3 de la Turn 10. Gamer-ii seriosi vor beneficia de un defazaj de input de doar 21,3 milisecunde, pentru ca informatia sa ajunga de la controller pana la ecran aproape instantaneu, datorita Modului de Joc HDR de pe televizoarele OLED de la LG.

Toate televizoarele LG OLED si SUPER UHD din 2017 dispun de functia Active HDR, ce ofera imagini mai luminoase si umbre mai detaliate atunci cand afiseaza continut HDR. Active HDR permite televizoarelor LG sa proceseze filmul scena cu scena, inserand informatii dinamice acolo unde este nevoie.

LG va demonstra la IFA pentru prima data functiile imbunatatite de control vocal pentru Alexa, pe un televizor LG conectat la un difuzor Amazon Echo. Avand in vedere compatibilitatea Amazon Alexa cu televizoarele webOS ale companiei, vizitatorii IFA vor putea da comenzi vocale difuzorului Amazon Echo pentru a controla functii TV precum selectia canalelor, volumul, comenzile directionale, cautarea de continut si lansarea aplicatiilor pentru smart TV, totul fara butoane si fara telecomanda.

Uimitorul televizor LG SIGNATURE OLED TV W si-a facut saptamana trecuta debutul la IFA. Aceasta uimitoare realizare inginereasca a primit cea mai mare colectie de premii TV la CES 2017, castigand premiul Best of the Best al anului. Alt televizor OLED important este LG E7, primind recunoastere universala din partea industriei de profil de pe ambele maluri ale Atlanticului. Acesta a fost incoronat 2017 King of TV in cadrul celei de-a XIV-a editii anuale a CE Week TV Shootout din New York, si a fost recunoscut de catre Asociatia Europeana de Imagine si Sunet ca fiind Cel mai bun televizor OLED.