Farpoint
Jocuri

Farpoint cel mai asteptat titlu exclusiv PlayStation VR este acum disponibil

Farpoint

Sony Interactive Entertainment a lansat astazi Farpoint, unul dintre cele mai asteptate titluri exclusive PlayStation VR. Pentru ca experienta sa fie cu adevarat imersiva in realitatea virtuala, Farpoint va putea fi jucat cu noul PlayStation VR Aim Controller, perifericul realizat special pentru a obtine un control imbunatatit in astfel de titluri.

Acesta este disponibil de astazi si poate fi achizitionat numai impreuna cu Farpoint, insa este compatibil si cu alte titluri PlayStation VR precum The Brookhaven Experiment, care va primi suport pentru Aim Controller din 6 iunie, Dick Wilde, disponibil incepand de astazi, ROM: Extraction, a carui data de lansare nu a fost anuntata inca, si Arizona Sunshine, care se va lansa in iunie.

Farpoint

Farpoint, jocul dezvoltat de studioul Impulse Gear, este un first-person shooter sci-fi a carui campanie plaseaza jucatorul intr-un univers ostil in care atat mediul inconjurator, cat si inamicii, au un singur obiectiv: acela de a te impiedica de la ducerea misiunii la bun sfarsit. Personajul principal trebuie astfel sa salveze o echipa de cercetatori stationata langa Jupiter, insa o ruptura in spatiu va trimite atat echipa, cat si personajul principal intr-un univers extraterestru. Acesta trebuie sa isi gaseasca colegii si sa identifice o cale de a parasi planeta.

Intreaga campanie poate fi parcursa si cooperativ, cu inca un jucator, insa ambii trebuie sa aiba un abonament PlayStation Plus activ, fara insa a fi necesara detinerea unui Aim Controller, Farpoint fiind compatibil si cu DualShock 4.

Cel mai recent trailer al jocului poate fi urmaritĀ aici:

Varianta digitala a titlului este acum disponibila pe PlayStation Store Romania la pretul de 239,90 de lei (http://bit.ly/2quyEVO), iar varainta fizica, impreuna cu PlayStation VR Aim Controller, poate fi achizitionata de la retailerii selectionati.