sharepointmobileapp
Stiri

Microsoft anunta aplicatia mobila pentru SharePoint

sharepointmobileapp

De mai bine de un deceniu companiile folosesc SharePoint pentru a facilita munca în echipa, a automatiza procesele de business si a construi retele intranet ce acopera nevoile întregii afaceri. Ca parte esentiala a Office365, SharePoint ofera facilitati de management al informatiei si colaborare ce sunt integrate în aplicatiile Office pe care oamenii le folosesc în fiecare zi pentru a crea si dezvolta documente, a coordona munca în echipa, a inova si a lua decizii.

Astazi, peste 200.000 de companii si organizatii folosesc SharePoint, iar cei peste 50.000 de parteneri si 1 milion de dezvoltatori creeaza o comunitate extraordinara si un ecosistem SharePoint de peste 10 miliarde de dolari.

Miercuri, 4 mai, Microsoft a prezentat planurile sale pentru dezvoltarea SharePoint, conform focusului pe cloud si mobilitate al companiei si a anuntat disponibilitatea noii versiuni SharePoint Server 2016 care include functionalitati de cloud hibrid ce ofera acces mai usor clientilor existenti la inovatiile pe care le aduce Office365.

Un mod simplu si performant de a partaja si colabora de pe orice dispozitiv

Noul sistem de acces unificat si cautare inteligenta pentru toate documentele Office365 fac mai facila crearea, partajarea si colaborarea de oriunde si de pe orice dispozitiv. Fie prin una din aplicatiile mobile Office365 sau direct din browser, acum fisierele importante vor fi tot timpul la îndemâna cu noua tehnologie de cautare si sincronizarea selectiva între calculator, cloud si dispozitivele mobile.

Intranetul inteligent si mobil

Reteaua de intranet este sistemul nervos al multor companii – creeaza spatii de lucru, ofera resursele necesare si asigura aplicatii specializate si o comunicare eficienta. SharePoint transforma intranetul, permitând folosirea mobila si personalizarea inteligenta a functionalitatii dupa activitatile, spatiile si conexiunile utilizatorului.

Aplicatia mobila SharePoint, dezvoltata pentru Windows, iOS si Android, aduce functionalitatea intranetului pe dispozitive mobile pentru utilizare indiferent de locatie si tipul implementarii. Noua pagina de start SharePoint va facilita vizualizarea si accesul unificat la toate site-urile si activitatile unui utilizator, creând o experienta de navigare si utilizare eficienta a tuturor resurselor atât interne cât si din cloud.

Securitate, confidentialitate si conformitate

Office365 include functionalitati avansate de securitate, confidentialitate si conformitate. În SharePoint acestea se regasesc într-un sistem putenic de administrare, politici de utilizare si raporturi. SharePoint aduce politici de acces conditional inteligent ce se adapteaza automat contextului de lucru – bazat pe identitate, locatie sau dispozitivul folosit. Algoritmii de protectie împotriva pierderii de date (DLP – Data Loss Protection), integrati în SharePoint si Office365 permit definirea datelor importante si politici automate de acces sau transfer al lor. Facilitatile de audit, raportare si vizualizare vor ajuta la asigurarea conformitatii la standarde a companiei precum si la crearea unei imagini generale a proceselor si activitatii întregii organizatii.

Conectat la inovatie

Misiunea Microsoft – de a permite fiecarei persoane si organizatii de pe Pamânt sa obtina mai mult – nu se refera doar la produse, ci si la posibilitatile oferite clientilor de a le utiliza cu eficienta si productivitate maxima, iar inovatiile oferite de Office365 permit tuturor utilizatorilor sa obtina o valoare sporita din parteneriatul lor cu Microsoft.