HP Pavilion x360
Laptopuri

HP lanseaza noua gama de PC-uri HP Pavilion

HP Pavilion x360

HP a lansat noua gama de PC-uri Pavilion, oferind noi echipamente convertibile si notebook-uri cu un design elegant pentru tinerii din generatia millennials, studenti si familii.Noua gama le permite clientilor sa-si imprime propriul stil din momentul utilizarii produselor, beneficiind totodata de puterea de care au nevoie pentru a fi productivi si a se distra, la un pret accesibil.

Caracteristici principale:
• HP Pavilion x360: disponibil in cinci variante de culori1, cu un design modern ce se regaseste pe carcasa interioara, cu un ecran cu diagonala de 15,6 inch (39,6 cm), care este completat de diagonalele de 11,6 inch si 13,3 inch, conectate cu o balama inspirata de la HP Spectre x360, care faciliteaza tranzitia in patru moduri de utilizare.
• HP Pavilion: placa video cu memorie dedicata, cinci culori noi1, design modern si optiunea Intel RealSense Camera pentru securitate, imbunatatita prin sistemul de autentificare faciala Windows Hello.

Noile PC-uri HP Pavilion dispun de un design modern cu mai multe optiuni de culoare. Sistemul audio personalizat, proiectat de expertii de la B&O PLAY, si ecranele de inalta calitate IPS Full HD4 asigura o experienta reala unica. De asemenea, noile dispozitive dispun de ultima generatie de procesoare si grafica Intel sau AMD.

Pentru a satisface dorinta tot mai mare a clientilor pentru solutii mobile, echipamentele convertibile si notebook-urile HP Pavilion sunt mai subtiri si mai usoare decat produsele din generatia anterioara. Acestea dispun atat de baterii Litiu-ion, care asigura o durata mai mare de functionalitate, cat si de optiunea HP Fast Charge5, care poate incarca PC-ul la 90% in 90 de minute, chiar si atunci cand acesta este inchis.

Pentru anul 2016, HP a reproiectat notebook-ul HP Pavilion x360 astfel incat sa inspire eleganta prin intermediul sistemului audio personalizat si proiectat de expertii B&O PLAY, pentru a avea parte de divertisment oriunde si oricand. HP a adaugat un nou model de diagonala de 15,6 inch la modelele HP Pavilion x360 cu diagonala de 11,6 inch si 13,3 inch, acum fiind cu 12-14% mai subtiri si mai usoare in comparatie cu generatiile anterioare de notebook-uri, care aveau greutati incepand de la 1,33 kg si profiluri mai subtiri, de 19,3 mm si 19,8 mm. Noile notebook-uri HP Pavilion x360, cu diagonala de 15,6 inch, au o greutate incepand de la 2,3 kg si o grosime de 23,9 mm. Modelele din acest an sunt dotate cu un nou model de design la interior si o culoare perlata, ce adauga profunzime si stil, regasindu-se acum si la echipamentele convertibile Pavilion si la notebook-uri.

Notebook-urile Pavilion x360s sunt disponibile intr-o gama de culori ce includ Natural Silver, Modern Gold, Dragonfly Blue, Cardinal Red and Sport Purple1.

Alte caracteristici:

• Pana la 9 ore si 15 minute durata de viata a bateriei, in functie de model.
• Ecrane HD sau optional Full HD IPS pentru modelele cu diagonala de 13,3 inch si 15,6 inch.
• Tastatura completa si taste de 1,5 mm pentru o experienta de tastare confortabila in timpul calatoriei.
• Pana la 12 GB memorie cu multiple optiuni mari de stocare (HDD/SSD/SSHD), in functie de model.
• Posibilitatea de a alege cel mai recent model de Intel Celeron, Intel Pentium sau din generatia a 6-a de procesoare Intel Core i7.

Noul portofoliu de notebook-uri Pavilion include diagonalele de 14 inch si 15,6 inch, care sunt cu 11 – 22% mai usoare si mai subtiri si ocupa mai putin spatiu de depozitare in comparatie cu generatia anterioara. Greutatea acestora porneste de la 1,49 kg, avand grosimi subtiri de 19,5 mm si 22,5 mm pentru versiunea de 14 inch, respectiv cea de 15,6 inch. Pentru crearea si vizualizarea de media, HP ofera putere si performanta ridicate pentru modelele Pavilion cu diagonale de 15,6 inch si 17,3 inch, cu greutati incepand de la 2,09 kg si profile subtiri de 24,5 mm, respectiv 29,9 mm. Noul design este oferit intr-o varietate de optiuni de culoare, inclusiv Natural Silver, Modern Gold, Blizzard White, Onyx Black, Cardinal Red, Dragonfly Blue si Sport Purple1, cu un element de design imprimat pe tastatura si difuzoare.

Alte caracteristici includ:
• Generatia a 6-a Intel Core cu optiuni de processor i7, careia i se pot adauga optional una dintre placile video NVIDIA GeForce 940MX, NVIDIA GeForce GTX 950M sau NVIDIA GeForce GTX 960M. De asemenea, este disponibila a 7-a generatie de procesoare AMD A10-9600P Quad-Core, careia i se poate adauga optional placa video Radeon R7 pe modelele selectate.
• Pana la 16 GB de memorie si pana la 512 GB SSD sau pana la 2TB pentru optiunile de stocare unice sau doua optiuni de stocare de pana la 2TB HDD si 128 GB SSD pentru modelele selectate.
• Unitate optica optionala
• Ecrane fara margini HD sau FHD IPS, pe anumite modele, pentru o experienta mult mai interactiva.

Preturi si disponibilitate
• HP Pavilion x360 cu diagonala de 11,6 inch va fi disponibil in Romania incepand cu luna iunie, la pretul de pornire de 489 €.
• HP Pavilion x360 cu diagonala de 13,3 inch va fi disponibil in Romania incepand cu luna iunie, la pretul de pornire de 689 €.
• HP Pavilion x360 cu diagonala de 15,6 inch va fi disponibil in Romania incepand cu luna iunie, la pretul de pornire de 679 €.
• HP Pavilion cu diagonala de 14 inch va fi disponibil in Romania incepand cu luna iunie, la pretul de pornire de 569 €.
• HP Pavilion cu diagonala de 15,6 inch va fi disponibil in Romania incepand cu luna iunie, la pretul de pornire de 419 €.
• HP Pavilion cu diagonala de 15,6 inch si placa video NVidia GTX va fi disponibil in Romania incepand cu luna iunie, la pretul de pornire de 719 €.
• HP Pavilion cu diagonala de 17,3 inch va fi disponibil in Romania incepand cu luna iunie, la pretul de pornire de 879 €.