Gear 360 Tripod
Foto si Video

Samsung Gear 360 – filmare la 360 de grade

 

Gear 360

Impreuna cu Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, Samsung a lansat si Gear 360, o camera ce filmeaza si face poze la 360 de grade. Samsung Gear 360 dispune de doua obiective fisheye, fiecare fiind echipat cu senzori de imagine de 15 megapixeli, oferind posibilitatea de a inregistra filme la 360 de grade cu o rezolutie mare (3840 x 1920), dar si fotografii cu o rezolutie de 30 de megapixeli.De asemenea, poti filma sau fotografia imagini la 180 de grade folosind doar un singur obiectiv. Dezvoltat pentru a fi folosit in orice moment al zilei, Gear 360 dispune de lentile luminoase cu apertura F2.0, ce permit realizarea unor imagini clare sau filmari panoramice, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Avand o carcasa usoara, compacta si un design sferic, Gear 360 ofera un plus de mobilitate pentru activitati in aer liber sau in interior. Camera este completata de un trepied usor de utilizat si este compatibila cu o gama extinsa de accesorii existente pe piata in acest moment.

Gear 360 Tripod

Prin sincronizarea camerei Gear 360 cu un smartphone Samsung, vei putea vedea in timp real imaginile pe care le inregistreaza. De asemenea, Gear 360 iti permite sa vezi si sa salvezi continutul inregistrat, direct pe smartphone,sau sa il incarci pe canalele sociale, inclusiv pe Google Street View. Pentru o experienta de vizionare 360 desavarsita, poti vedea continutul pe Gear VR. Noua camera foloseste tehnologia de ultima generatie Samsung Galaxy pentru ca utilizatorii sa poata deveni creatorii propriului continut de realitate virtuala de care sa se bucure prin intermediul Gear VR.Toate aceste functii vor fi disponibile prin intermediul unei aplicatii mobile dedicate, disponibila in Galaxy Apps si Google Play, dar si prin intermediul unui software pentru PC ce va oferi mai multe posibilitati de editare.

Gear 360 Left

Gear 360 este compatibil cu anumite smartphone-uri Samsung, inclusiv cu noile modele Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge si Galaxy S6. Camera Gear 360 va fi disponibila incepand cu a doua jumatate a anului, pe anumite piete.