Alienware Steam Machine
Console

Cu Alienware Steam Machine te bucuri altfel de jocurile pe computer

Alienware Steam Machine

Alienware in colaborare cu Valve Software a lansat consola de jocuri Alienware Steam Machine.

Alienware Steam Machine este o solutie de gaming particularizata, care extinde mediul traditional de gaming PC in zona experientelor de tip consola, practic, pentru orice tip de spatiu.

Noua consola de jocuri Alienware Steam Machine combina inovatia designului, fiabilitatea si performanta oferite de Alienware cu caracteristicile SteamOS de la Valve. Exista peste 1500 de jocuri ce ruleaza pe sistemul de operare SteamOS si peste 100 de milioane de utilizatori cu care te poti juca impreuna cu accesul gratuit (fara costuri de abonament) la aceasta imensa biblioteca de jocuri gratuite.

steammachine-specs_full

Spre deosebire de alte console de jocuri, Alienware Steam Machine este disponibila in patru modele diferite. Modelul de baza costa 449,99 USD si are un procesor dual-core i3, memorie RAM 4GB DDR3L la 1600MHz si un hard disk de 500GB,  in timp ce modelul de varf vine cu un procesor quad-core i7 , memorie RAM 8 GB DDR3L la 1600MHz si un hard disk de 1 TB. Toate cele patru modele utilizeaza aceeasi placa grafica NVIDIA GeForce GTX cu 2GB de RAM GDDR5.

La achizitia unui dispozitiv Alienware Steam Machine vei primi trei jocuri complete: Payday 2 2015 Editie Game of the Year (disponibil pentru SteamOS la inceputul lui 2016), Screencheat si Robot Roller-Derby Disco Dodgeball.