X2 Soul Style
Telefoane Mobile

Allview X2 Soul Style un smartphone performant si accesibil

X2 Soul Style

Allview a lansat astazi smartphone-ul X2 Soul Style, un smartphone cu dotari atractive si pret accesibil.

X2 Soul Style vine in doua variante: cea standard, cu 2GB memorie RAM si varianta X2 Soul Style + care pune la dispozitie 3GB memorie RAM. La capitolul performanta smartphone-ul X2 Soul Style sta destul de bine gratie procesorului Quad Core de 1,3GHz, a solutiei grafice Mali T720 si a sistemului de operare Android 5.1 Lollipop.

X2 Soul Style este un smartphone Dual SIM, dotat cu un slot Micro SIM si unul Nano SIM. Conexiunea 4G se poate realiza alternativ pe ambele card-uri SIM, atat in standardul FDD cat si in cel TDD.

Designul slim este rezultatul utilizarii tehnologiei ONCELL cu ajutorul careia s-a incorporat touchscreen-ul in structura LCD-ului, grosimea dispozitivului fiind redusa astfel la 6,95 mm. Display-ul de 5” HD IPS LCD cat si spatele smartphone-ului X2 Soul Style incorporeaza sticla Asahi Glass ce ofera rezistenta la zgarieturi. Sasiul realizat din aliaj de magneziu confera o rezistenta sporita la torsiune.

X2 Soul Style

Camera principala de 13MP cu LED Flash are integrate 4 lentile, dintre care una de safir. Camera este dotata cu filtre antireflexie si UV, care permit capturarea imaginilor chiar si in conditii de iluminare scazuta. Stilul utilizatorilor X2 Soul Style se va reflecta cu siguranta in fotografiile realizate de camera frontala de 5 MP. X2 Soul Style fructifica latura creativa a utilizatorilor sai prin numeroase functii ingenioase: Face beauty, Smile shot, Gesture shot, Picture in picture mode, Motion track, Slow Motion.

Fotografiile dar si inregistrarile video Full HD pot fi pastrate in siguranta in memoria generoasa a smartphone-ului X2 Soul Style, care pune la dispozitie o memorie Flash de 16GB ce poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 128GB. Card-ul microSD poate fi inserat in slotul microSIM al telefonului.

Pretul smartphone-ului X2 Soul Style este de 899 lei, iar X2 Soul Style + poate fi achizitionat la pretul de 999 lei. Ambele versiuni sunt disponibile pe baza de precomanda incepand de astazi, 17 noiembrie.