Mio Cyclo 200
Alte gadgeturi

Mio Cyclo 200 navigatorul inteligent pentru bicicleta

Mio Cyclo 200

Mio Technology a lansat pe piata locala Mio Cyclo 200, navigatorul inteligent pentru bicicleta, cu GPS incorporat, special creat pentru cei care practica ciclismul ca activitate de relaxare.

Mio Cyclo 200 are un design robust, este rezistent la apa (standard IPX5) si la socuri, fiind un companion de incredere indiferent de conditiile meteorologice, in timp ce ecranul tactil cu strat anti reflexie de 3.5 inci asigura o vizibilitate crescuta a informatiilor afisate si accesul facil la meniu. Mai mult, durata de functionare a dispozitivului intre incarcari este de aproximativ 10 ore, suficient pentru parcurgerea chiar si a unui traseu dificil.

Intuitiv si usor de folosit, Mio Cyclo 200 vine echipat cu harti pentru 21 de tari din Europa, inclusiv Romania, care genereaza rute ce pot fi parcurse cu bicicleta, inclusiv harti rutiere preinstalate, astfel incat ciclistii sa poata naviga in siguranta chiar si pe carosabil. Indiferent de traseul ales, offroad sau in oras, utilizatorii vor fi avertizati printr-un semnal sonor la fiecare schimbare de directie.

Spre deosebire de alte dispozitive asemanatoare, care permit ciclistilor sa navigheze pe un traseu predefinit sau setat de utilizator, Mio Cyclo 200 integreaza functia unica Surprise Me, ce ofera pasionatilor acestui sport o gama de trei trasee de ciclism, in functie de timpul pe care l-au introdus, distanta sau destinatia. Aceasta caracteristica este ideala pentru cei care doresc sa economiseasca timpul necesar pentru descarcarea de trasee noi.

Noul echipament de navigatie Mio Cyclo 200 indica pozitia ciclistului pe harta si masoara nivelul altitudinii, distanta parcursa, durata in care a fost incheiata o cursa, fiind dispozitivul ideal pentru cei care doresc sa isi monitorizeze evolutia performatelor sportive.

Navigatorul pentru bicicleta Mio Cyclo 200 vine in intampinarea nevoilor ciclistilor cu ajutorul punctelor de interes preinstalate (POI), care permit identificarea celor mai apropiate magazine de biciclete, restaurante sau chiar spitale, in cazul unor urgente. Acestea sunt grupate pe categorii si semnalate pe ecranul navigatorului.

Mio pune la dispozitia utilizatorilor aplicatia pentru desktop Mio Share: dupa ce a fost conectat la PC, Mio Cyclo 200 poate fi actualizat cu rute noi, ciclistii putandu-si gestiona de asemenea istoricul traseelor si impartasi rezultatele cu prietenii.

Noul Mio Cyclo 200 este disponibil pe piata din Romania la pretul de 799 lei.