Allview Viva i7G
Tablete

ALLVIEW VIVA i7G, PRIMA TABLETA CU PROCESOR INTEL SoPHIA 3G-R

Allview Viva i7G

Allview a lansat astazi VIVA i7G, prima tableta dotata cu procesor Intel SoPHIA 3G-R din portofoliul sau. Tableta VIVA i7G ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop si beneficiaza de conectivitate 3G HSDPA. Tableta are un display de 7” si la nevoie poate fi cel mai util ghid de calatorie gratie sistemului GPS incorporat.

Procesorul Intel SoPHIA 3G-R pe 64-bit Quad Core cu frecventa 1 Ghz si solutia grafica Mali 450 MP asigura o experienta multimedia placuta. Memoria Flash a tabletei VIVA i7G este de 8GB si poate fi extinsa cu pana la 128 GB printr-un card microSD.

Allview Viva i7G - 2

Functia de apelare transforma Viva i7G in telefon, pentru a efectua si primi apeluri, mesaje text sau multimedia. In plus, camera frontala este ideala pentru apeluri video prin 3G sau prin aplicatii dedicate. Camera principala a tabletei are 2 MP si le va permite utilizatorilor sa surprinda imagini speciale ce pot fi pastrate in memoria tabletei sau transferate catre alte dispozitive prin Bluetooth sau WiFi direct.

Pretul tabletei este de 399 lei. VIVA i7G poate fi achizitionata prin precomanda incepand de astazi, 10 noiembrie, iar livrarile vor fi efectuate incepand cu data de 11 noiembrie 2015.