Alte gadgeturi

Sony a lansat noul stick USB Type-C

Sony USM16CA1

Sony a lansat seria de stick-uri USB 3.1 Gen1 CA1 cu spatiu de stocare de pana la 64GB si viteze ridicate.Noua serie USB 3.1 Gen1 CA1 dispune de cel mai nou standard Type-C si A, cu o rata de transfer de pana la 130MB/s la citire, cu o rezistenta sporita si un design nou.

Stick-ul din seria CA1 este recomandat pentru stocarea de fotografii, fisiere audio, video si nu numai, dar si pentru transferul rapid de date intre dispozitive compatibile cu Android si Mac, cum ar fi tabletele si telefoanele mobile.

Sony USM32CA1

Noul stick USB acopera toate nevoile de stocare de date pentru dispozitive, cum ar fi tabletele Android sau PC-ul. Stick-ul USB 3.1 Gen1 din seria CA1 dispune de conectori duali si de noul standard Type-C USB si Type-A, pentru a acoperi un spectru cat mai larg de scenarii de utilizare. CA1 este compatibil cu dispozitive Windows, Macintosh, Android si Chromebook care dispun de porturi Type-C si Type-A, fiind util pentru transfer rapid si back-up sigur al datelor.

Datorita designului specific, produsul poate fi transportat cu usurinta fara a avea nevoie de o carcasa suplimentara, fiind recomandat pentru utilizatorii care calatoresc des.

USM-CA1 va fi disponibil in varianta de 16/32/64 GB incepand cu luna februarie a acestui an.

Sony USM64CA1