Nordeus Hakaton
Jocuri,  Stiri

Competitia de jocuri Nordeus Hackathon isi deschide portile pentru dezvoltatorii si designerii romani

Nordeus Hakaton

Nordeus, publisher-ul celui mai popular joc sportiv din lume, „Top Eleven”, anunta cea de-a cincea editie a evenimentului Nordeus Hackathon.

Inscrierile pentru cea mai mare competitie de profil din Sud-Estul Europei vor incepe in cateva saptamani. Dezvoltatorii si designerii romani de jocuri pot participa fie cu propria echipa, fie individual, cu provocarea de a realiza cel mai bun joc in doar 24 de ore.

Competitia se va desfasura la sediul Nordeus din Belgrad si isi propune sa promoveze creativitatea, indemanarea si munca in echipa in randul dezvoltatorilor de jocuri, web designerilor si a tuturor celor pasionati de crearea unor experiente de gaming de neuitat. Nordeus va recompensa castigatorii cu premii valoroase, iar obiectivul concursului este de a provoca pasionatii de gaming sa-si foloseasca toate cunostintele, sa fie inventivi, sa-si puna in practica ideile si sa lucreze sub presiune, asa cum se intampla in toate companiile mari din industrie.

Pasionatii de gaming vor avea posibilitatea de a se evidentia in fata marilor angajatori din industria de gaming. Mai mult, dupa finalizarea competitiei, jocurile vor putea fi descarcate gratuit de pe site-ul evenimentului.

Nordeus Hakaton

„Nordeus Hackathon este unul dintre pilonii de baza in dezvoltarea industriei de gaming de succes. Munca in echipa, indemanarea si pasiunea sunt doar cateva dintre valorile necesare dezvoltarii celor mai bune jocuri din industrie. Suntem in permanenta in cautarea de noi talente si a celor mai performanti creatori de jocuri. Prin aceasta competitie, vrem sa le dam iubitorilor de gaming posibilitatea de a-si pune in practica ideile, dar in acelasi timp, vrem sa ajutam industria de gaming sa prospere”, declara Branko Milutinović, CEO al Nordeus.

Fiecare concurent va avea la dispozitie spatiul de lucru si echipamentul necesar. Mai mult, pentru echipele de gameri din Uniunea Europeana, dar si din tarile vecine, Nordeus va suporta toate cheltuielile necesare deplasarii. Asadar, gamerii creativi si dornici sa faca fata acestei provocari sunt asteptati sa se inscrie, in cateva saptamani, pentru cele mai antrenante 24 de ore din viata lor.

Evenimentul de anul trecut a adunat 12 echipe de pasionati de jocuri din Grecia, Serbia, Croatia, Slovenia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Macedonia, Marea Britanie, Muntenegru si, bineinteles, Romania.

Pentru inscrieri si pentru mai multe informatii despre concurs, vizitati www.nordeusshackathon.com