Ride 2
Jocuri

RIDE 2 vine cu noi provocari

Ride 2

Milestone, cel mai cunoscut dezvoltator de jocuri video cu motociclete din Italia, anunta RIDE 2, cel mai nou capitol al simulatoarelor de curse pe doua roti, care va include nenumarate caracteristici noi pentru a multumi si cei mai pretentiosi fani ai curselor virtuale.RIDE 2 va aparea pe rafturile magazinelor si in format digital in toamna lui 2016 pentru PlayStation 4, Xbox One si Windows PC/STEAM.

Cea mai mare inovatie adusa de noul episod al francizei celor de la Milestone este felul in care va fi redata relatia dintre pilot si motocicleta. Pilotii virtuali vor avea acum o conexiune directa cu bestia de otel pe care o piloteaza, lucru reflectat si de modul de cariera al jocului. Scopul principal raman cursele, atat online, cat si offline, in saua motocicletei de vis. Pentru a bucura fanii, Milestone a extins metodele de personalizare, permitand jucatorilor sa modifice chiar si cele mai mici detalii ale motocicletelor si ale pilotilor virtuali.
Un alt element important al jocului este colectionarea motocicletelor virtuale, o activitate si mai captivanta datorita introducerii a trei categorii noi: Two Strokes, Supermotards si Café Racers. Bineinteles, nu vor lipsi nici motoarele indragite din primul joc, precum cele Naked sau Supersport. Pe langa totalul de peste 200 de motociclete, nu au fost neglijate nici circuitele, producatorii incluzand noi piste precum Nürburgring Nordschleife sau Northwest 200.

Pentru a multumi pe deplin fanii serie, Milestone pregateste si noi moduri de joc, noi metode de interactiune cu prietenii prin intermediul retelelor sociale, un nou AI, care le va da de furca si jucatorilor veterani, respectiv nenumarate imbunatatiri aduse motorului grafic si celui de simulare a fizicii. Mai multe detalii vor fi dezvaluite in lunile ce urmeaza.

RIDE 2 va fi lansat pentru PlayStation 4 , Xbox One si Windows PC/STEAM in toamna lui 2016.