Monitoare

Noul monitor Philips de 25-inci are ecran LED AH-IPS si rezolutie Quad HD

Philips 25

Philips a lansat un monitor de 25 inci ce dispune de un ecran LED AH-IPS si rezolutie Quad HD

. Monitorul este realizat in proportie de 65% din mase plastice reciclate, ignifuge, care nu contin compusi PVC sau alti derivati care pot fi inflamabili. Prin urmare, monitorul este eco-friendly.

Pe langa materialele ecologice care intr-o proportie mare contin mase plastice reciclate, ecranul ofera de asemenea caracteristici ergonomice. Suportul SmartErgoBase permite asezarea ecranului la un nivel foarte scazut pana la nivelul biroului, pentru un unghi cat mai confortabil. Nivelul jos al marginii inferioare a ecranului este ideal pentru utilizatorii care poarta ochelari cu lentile bifocale, trifocale, sau ochelari cu lentile progresive, in timp ce lucreaza la calculator.

Philips 25

Secretul din spatele acestor rezultate deosebite este panoul de calitate ridicata care contine un numar ridicat de pixeli, datorita surselor de banda larga cum ar fi DisplayPort, HDMI si Dual DVI. Structura imbunatatita a panoului AH-IPS este responsabila pentru reproducerea culorilor superbe, pentru timpul de raspuns rapid si consumul de energie redus in comparatie cu alte modele de ecrane cu unghi de vizualizare mare.

Indiferent daca utilizatorul are nevoie de informatii extrem de detaliate pentru activitatea CAD-CAM, culorii vii si claritate pentru aplicatiile cu grafica 3D, acest ecran de inalta calitate de la Philips va livra imagini foarte clare pentru utilizatori. Mai mult, monitorul este construit cu boxe stereo incorporate, USB 3.0 pentru transfer rapid de date si incarcarea dispozitivelor mobile.

Datorita modului in care este controlata luminozitatea pe ecranul LED, utilizatorii intalnesc des fenomenul de scintilatie care poate crea disconfort ocular. Tehnologia Flicker-Free de la Philips regleaza luminozitatea si reduce nivelul scintilatiei pentru o vizualizare in conditii confortabile chiar si pentru perioade mai lungi de timp.

Datorita panoului de generatie noua, grosimea marginilor exterioare a noului ecran Philips este de numai 2,5mm. Combinat cu rama neagra de numai 3,5mm, dimensiunile marginilor sunt considerabil mai mici pentru o minima distragere a atentiei si un nivel maxim de vizualizare. Conceput special pentru a oferi si functia multi-display sau cea de acoperire a aplicatiilor (functie utilizata in design grafic si gaming) ecranul va da cu siguranta impresia utilizatorilor ca folosesc un monitor cu un ecran mai mare.

Philips 25

De asemenea ecranul poate fi reglat pentru a obtine un mod de vizualizare cat mai confortabil pentru fiecare utilizator la nivelul si unghiul preferat. Acest detaliu ajuta la reducerea efortului si a oboselii.

Noul monitor Philips va putea fi disponibil in Europa incepand cu sfarsitul lunii septembrie.