Retelistica

Noua serie QNAP NAS TVS-ECx80U-SAS-RP are conectivitate 40GbE

Qnap

QNAP a lansat noua serie de unitati NAS TVS-ECx80U-SAS-RP, montabile in rack, cu conectivitate 40GbE si compatibilitate SAS 12Gbps.

Disponibile in versiuni cu 24, 16, 15 si 12 sertare, noile modele sunt compatibile cu unitatile de extensie de inalta densitate REXP-1620U-RP si REXP-1220U-RP SAS RAID 12Gbps. Beneficiind de tehnologia Qtier, ce activeaza Auto Tiering pentru optimizarea si stocarea eficienta a datelor, seria TVS-ECx80U-SAS-RP ajuta companiile sa economiseasca renuntand la tehnologiile flash costisitoare, dar bucurandu-se totusi de performante exceptionale pentru aplicatii si de un cost total de utilizare mai redus.

Seriile TVS-ECx80U-SAS-RP sunt modele de top, recunoscute in industrie, ce suporta Auto Tiering pentru a oferi optimizarea permanenta a datelor pe SSD-uri de inalta performanta, unitati SAS 12Gbps si discuri SATA de inalta capacitate.

“Tehnologia Qtier de la QNAP activeaza optimizarea automata a stocarii pentru seriile TVS-ECx80U-SAS-RP, permitand datelor solicitate sa fie plasate pe discul potrivit, la momentul potrivit, conform frecventei de accesare,” spune Alan Lin, manager de produs in cadrul QNAP. “Noile serii NAS realizeaza stocarea optima si eficienta a datelor pentru cresterea performantei, fiind cea mai buna solutie de stocare, in special pentru mediile virtualizate ce implica modificarea dinamica a incarcarii.”

Seriile TVS-ECx80U-SAS-RP sunt motorizate de procesorul Intel Xeon E3 v3 quad-core cu 16GB DDR3 sau 8GB DDR3 ECC, pentru a oferi performante inalte de pana la 3.800+ MB/s si 268.100+ IOPS. Acestea suporta conectivitate 10GbE si dispun de module mSATA de 256GB pentru caching, imbunatatind fluxul de lucru al aplicatiilor ce solicita un numar de actiuni IOPS.

“Suportul pentru hard diskurile SAS 12Gbps creste in mod remarcabil performanta I/O a discurilor si ofera fiabilitate ridicata pentru transmisia de date si pentru stocare, ” a adaugat Lin.

Suportand adaptoarele Mellanox ConnectX-3 Pro, cu conectivitate Gigabit Ethernet 10/40/56, seriile TVS-ECx80U-SAS-RP pot obtine un flux de date semnificativ mai ridicat pentru performante inalte in aplicatii I/O integrate si accelerarea virtualizarii.

Dispunand de scalabilitate ridicata, seriile TVS-ECx80U-SAS-RP suporta extensie online prin conectarea a pana la opt unitatii QNAP RAID (REXP-1620U-RP si REXP-1220U-RP) pentru a extinde in mod flexibil spatiul total la peste 1 PB capacitate bruta (in functie de model). QTS Storage Manager poate fi utilizat pentru a administra intreaga capacitate a unitatii NAS si pentru a crea rapid imagini ale volumelor/LUN pentru back-up-ul facil, restaurarea si clonarea datelor.

Noile serii compatibile SAS dispun de cel mai nou sistem de operare QTS 4.2 si furnizeaza multe aplicatii de virtualizare. Utilizatorii pot rula multiple aplicatii peste masini virtuale bazate pe sisteme Windows/Linux/UNIX/Android instalate pe NAS cu Virtualization Station. Acestia pot opera multiple sisteme Linux izolate pe NAS, precum si sa descarce aplicatii din Docker Hub Registry prin utilizarea Container Station, ce integreaza tehnologiile de virtualizare LXC si Docker. De asemenea, poate fi simplificata administrarea stocarii virtuale pentru solutiile de virtualizare VMware, Microsoft si Citrix.

Seriile TVS-ECx80U-SAS-RP includ aplicatii cuprinzatoare pentru mediul business si sunt ideale pentru intreprinderi si organizatii, pentru a-si construi un cloud privat si securizat. Partajarea informatiilor intre platforme pentru utilizatorii de sisteme Windows, Mac si Linux/UNIX face din seriile TVS-ECx80U-SAS-RP o solutie centralizata de stocare pentru un numar mare de utilizatori. Suportul pentru serviciile Windows AD, LDAP si Windows ACL imbunatateste eficienta setarii permisiunilor. Acesta lucreaza si ca un controler de domenii pentru Windows si ofera solutii flexibile de backup pentru Windows si Mac si solutii de recuperare in caz de dezastru cu RTRR, rsync si backup in cloud.

QNAP furnizeaza aplicatii variate pentru imbunatatirea productivitatii, incluzand Qsirch pentru cautarea rapida a datelor pe NAS prin motorul ce furnizeaza rezultate aproape in timp real pentru cautari text, Qsync ce suporta configurarea centralizata si poate sterge de la distanta folderul Qsync, Q’center pentru administrarea centralizata a mai multor unitati QNAP NAS si Gmail Backup pentru arhivarea emailurilor importante pe NAS.

Seriile TVS-ECx80U-SAS-RP vin insotite de 5 ani garantie, cu 3 ani garantie acordata la nivel global, fara niciun cost suplimentar. Aceasta garantie, acordata in premiera, demonstreaza atentia pe care QNAP o acorda cerintelor companiilor pentru operarea continua si neintrerupta a serviciilor destinate clientilor.

Specificatiile principale ale seriei TVS-ECx80U-SAS

TVS-EC2480U-SAS-RP: 24 unitati x 3.5″, format 4U montabil in rack
TVS-EC1680U-SAS-RP: 16 unitati x 3.5″, format 3U montabil in rack
TVS-EC1280U-SAS-RP: 12 unitati x 3.5″, format 2U montabil in rack
TVS-EC1580MU-SAS-RP: 9 unitati x 3.5″ & 6 unitati x 2.5″, format 2U montabil in rack

Procesoare din familia Intel Xeon E3-1246 v3 quad-core 3.5 GHz, 16GB RAM DDR3 sau 8GB RAM DDR3 ECC (extensibil la 32GB); 4 x Gigabit LAN, 10GbE ready (optional); suporta SAS 12Gbps 3.5″, hard diskuri SAS/SATA 6Gbps / SSD sau SSD 2.5″ SAS/SATA, hard diskuri hot-swappable; module incorporate 256GB mSATA; sloturi de extensie 2 x PCle, 4 x USB 3.0, 4 x USB 2.0; 1 x HDMI

Unitatile de extensie RAID REXP-x20U

REXP-1620U-RP: 16 sertare, format 3U montabil in rack
REXP-1220U-RP: 12 sertare, format 2U montabil in rack
Hard diskuri SAS 12Gbps/6Gbps & SATA 6Gbps 3.5″ si 2.5″, hard diskuri hot-swappable.

Noile modele QNAP NAS TVS-ECx80U-SAS-RP si unitatile de extensie REXP-x20U-RP RAID sunt disponibil prin intermediul partenerilor. Pentru mai multe informatii vizitati www.qnap.com.