Stiri

Samsung a lansat Embrace: Sensorial Experience la FuoriSalone 2015

Samsung FuoriSalone

Samsung a lansat instalatia „Embrace: Sensorial Experience” la FuoriSalone 2015, Milano. In timpul Milan Design Week, vizitatorii se pot bucura de o experienta senzoriala care va redefini privitul la televizor, o experienta de descoperire a Samsung Design Philosophy.

„Relatia oamenilor cu tehnologia a evoluat si s-a transformat de-a lungul timpului. Aceasta relatie reprezinta nucleul Samsung Design Philosophy si este un element cheie in realizarea design-ului produselor noastre,” a declarat Donghoon Chang, Head of Design Strategy Team, Corporate Design Center. „Instalatia de la FuoriSalone reprezinta viziunea Samsung asupra design-ului, precum si asupra modului de interactiune cu produsele, fapt ce permite depasirea tuturor limitelor, pentru o experienta naturala si unica.”

Prin instalatia „Embrace: Sensorial Experience”, compania isi consolideaza rolul de inovator si lider in tendinte, in perioada celui mai asteptat eveniment al anului – Milan Design Week. In plus, Samsung a primit recent titlul IF Design Award 2015 la categoria Design Interior, pentru proiectul „Flows: A Journey to the Future” prezentat la editia trecuta a FuoriSalone.

Samsung FuoriSalone_2

Experienta pentru simturi
Instalatia „Embrace: Sensorial Experience” este un spatiu definit de doua structuri circulare suspendate, care invaluie vizitatorii si ii transpune intr-o atmosfera captivanta. Proiectul evidentiaza esenta design-ului Samsung, care depaseste nivelul estetic al produselor actuale si creeaza o experienta senzoriala unica pentru vizitatori. Vedeta instalatiei este chiar televizorul Samsung SUHD, montat pe instalatia circulara formata din 36 de televizoare de 65 inci. Instalatia prezinta o noua modalitate de interactiune cu televizorul, panelul fiind transformat dintr-un simplu ecran intr-un portal care stimuleaza fiecare simt al corpului uman, oferindu-le vizitatorilor experiente nemaiintalnite.

Prin aceasta instalatie, Samsung duce interactiunea oamenilor cu tehnologia la urmatorul nivel. Televizoarele SUHD din instalatie si continutul pe care acestea il afiseaza sunt in continua miscare, devenind o singura entitate. Imaginile conectate prin mici particule creeaza linii care se transforma in unde, reprezentand sinergia si viziunea Samsung asupra unui viitor extraordinar.

Televizoarele elegante Samsung SUHD si gama de electrocasnice Premium Chef Collection din jurul instalatiei sunt in perfecta armonie cu intregul spatiu, stimuland simturile vizitatorilor prin design-ul lor minimalist.

Televizorul Samsung SUHD este elementul central al instalatiei inspirate din arhitectura moderna. Acesta combina ecranele curbate cu design-ul minimalist, iar rama eleganta ce ii ofera un aspect rafinat. Liniile curbate invaluie spectatorii si ii transpun in centrul actiunii, pentru o experienta captivanta oferita de imaginile cu un contrast superior si culori vibrante. Tehnologia revolutionara Samsung SUHD este bazata pe nanocristale, un nou tip de semiconductori ce ofera un spectru de culori cu pana la 20% mai mare si o luminozitate imbunatatita. Interactiunea cu produsul este unica, datorita sistemului care le permite utilizatorilor sa isi personalizeze continutul si transforma televizorul in centrul de control al oricarei case Smart, redefinind experienta de home entartainment.

Samsung FuoriSalone_3