Logitech MX Master
Telefoane Mobile

Logitech MX Master – un mouse personalizabil

Logitech MX Master

Logitech a lansat mouse-ul wireless Logitech MX Master ce aduce o navigare pe computer precisa, rapida si confortabila. Pentru utilizatorii care lucreaza pe mai multe ecrane, dispozitive si sisteme de operare, noul mouse Logitech MX Master este optimizat sa controleze cu precizie acest mediu complex.

“Logitech MX Master Wireless Mouse este un mouse personalizabil extrem de frumos, controlul, precizia si viteza fiind atuurile lui principale,” a precizat Charlotte Johs, vice presedinte global al segmentului de periferice pentru computer in cadrul Logitech. “Optiunile de navigare numeroase si functiile avansate il recomanda ca cel mai bun mouse pe care Logitech l-a realizat vreodata.”

Cel mai nou mouse din gama care include modele precum Logitech MX Revolution si Logitech Performance MX, MX Master Wireless Mouse este creat pentru confort, control total si viteza. Forma mouse-ului mentine mana si incheietura intr-o pozitie naturala, facand posibila o experienta placuta atunci cand folosesti butoanele si rotitele de scroll.

Logitech MX Master - 2

Mouse-ul dispune de un scroll adaptabil la viteza care iti permite sa schimbi automat setarile modului de scrolling de la click-to-click la hyper-fast, cat si de o rotita pentru degetul mare pentru scrolling side-to-side si schimbari de pagini. Conecteaza-te la computerul Windows sau Mac prin receiver-ul Logitech Unifying sau tehnologia Bluetooth Smart, si poti cupla mouse-ul Logitech MX Master cu pana la trei dispozitive, putand astfel lucra pe desktop, laptop sau tableta. Cu o singura apasare a butonului Logitech Easy-Switch, poti schimba intre dispozitive. Pentru o eficienta mai mare, un buton special poate fi personalizat pentru a replica gesturile pe computerele Mac.

Cu ajutorul software-ului Logitech Options poti personaliza butoanele si actiunie in functie de nevoile tale. Iar Logitech Darkfield Laser ofera un tracking superior pe orice suoprafata, chiar si pe sticla sau pe suprafete foarte lucioase.

Logitech MX Master - 3

Mouse-ul Logitech MX Master dispune de o baterie reincarcabila a carei autonomie este de 40 de zile in urma unei incarcari complete. Un indicator te va atentiona atunci cand bateria se consuma. Patru minute de incarcare iti ofera o zi de utilizare. De asemenea, poti folosi mouse-ul in timp ce acesta se incarca.

Logitech MX Master Wireless Mouse va fi disponibil din luna aprilie 2015 la un pret recomandat de 99,99 Euro.