Honor 7
Telefoane Mobile

Honor 7 lansat oficial in Europa

Honor 7

Honor anunta lansarea versiunii europene a noului sau varf de gama, smartphone-ul honor 7.

Device-ul, complet metalic, include o serie de functii inovatoare, precum cititorul de amprente din orice unghi, dar si capabilitati multimedia, printre care se numara camera foto principala de 20MP.

“Honor 7 intruchipeaza filosofia noastra si misiunea de a permite experiente superioare de navigare pe Internet generatiei actuale. Dimensiunile precise ale telefonului si finisajele metalice ii confera un aspect premium, in timp ce capabilitatile sale multimedia inteligente inspira actiune si creativitate.” a declarat George Zhao, presedintele honor, in cadrul evenimentului de lansare care a avut loc recent la Londra.

Tot in cadrul evenimentului de lansare, George Zhao a vorbit despre rezultatele honor in prima jumatate a anului 2015, citand venituri de 2,63 miliarde de dolari. Acesta a atribuit succesul honor investitiilor in tehnologie, targetarii specifice a nativilor digitali si utilizarii parteneriatelor strategice pentru a imbunatati experientele de navigare pe Internet.

In linie cu aceasta strategie, honor va continua deasemenea sa ceara feedback-ul clientilor sai, care vor contribui astfel la dezvoltarea produselor viitoare.

Mai mult decat atat, pentru a reconfirma angajamentul fata de clientii sai, honor va oferi o garantie speciala celor care vor cumpara modelul honor 7. Oferta, denumita 3+3 VIP Warranty Package, include o garantie de trei ani pentru telefon, fiind disponibila pentru toate achizitiile de honor 7 in tarile selectionate , inainte de 31 Octombrie 2015.

Honor 7 are un corp in intregime metalic, acoperit cu un invelis ceramic, pentru un aspect premium evident. Cu un design ergonomic si un ecran cu diagonala de 5,2 inci, telefonul integreaza butoane plasate cat mai inteligent pentru a permite utilizarea cu o singura mana mai usor ca niciodata.

Cititorul de amprente, integrat in noul honor 7, permite autentificarea rapida, la 360 grade, a amprentei, din diferite unghiuri, si include chiar capabilitatea de auto-invatare astfel ca acuratetea scanarii este imbunatatita prin reinregistrarea amprentelor folosite. Cititorul suporta deasemenea gesturi intuitive de control pentru ca utilizatorii sa poata face orice, de la a raspunde la telefon si pana la a realiza fotografii.

Cu un puternic procesor octa-core HiSilicon Kirin 935, 3GB de RAM si 16GB ROM, honor 7 ofera performante greu de egalat. In plus, circuitele in forma de L elimina posibilitatea supraincalzirii.

In ceea ce priveste conectivitatea, tehnologia Huawei Signal+ si antena duala permit retelelor cu un semnal mai puternic sa fie gasite de 80 ori mai repede in comparatie cu viteza medie a unor device-uri similare.

Avand o baterie de 3100mAh, care ofera o durata de functionare exceptionala, atat in standby, cat si in cazul utilizarii normale, precum si posibilitatea incarcarii inverse sau rapide, honor 7 este companionul ideal pentru cei aflati mereu in miscare.

Capabilitatile multimedia superioare ale honor 7 se datoreaza camerei principale de 20MP, care integreaza un senzor Sony IMX 230 si tehnologia honor de focalizare rapida, care permit aperturii sale f2.0 sa captureze imagini vii in conditii cu iluminare scazuta, in doar 0,1 secunde. Camera secundara de 8MP are o apertura f2.4 si LED flash incorporat.

Puse in valoare de capabilitatile de imbunatatire a imaginii ale honor 7, precum si de functia panorama, setarile Perfect selfie sau Groufie sunt disponibile pentru utilizatorii pasionati de acest tip de fotografiere.

In plus, honor 7 ofera o serie de filtre personalizate, in timp ce modul sau Good Food surprinde felurile de mancare in fotografii reale, dar totodata apetisante. Telefonul este echipat si cu functia revolutionara Light-painting prin intermediul careia utilizatorii pot obtine imagini artistice.

Conceput pentru a redefini experientele de navigare pe Internet, honor 7 ofera capabilitati inteligente exceptionale, datorate si butonului sau inteligent, un buton suplimentar plasat in partea stanga a telefonului, care poate fi folosit pentru cautari rapide pe Google.

Cititorul de amprente este plasat strategic pe partea din spate a telefonului, iar declansatorul pentru camera le permite utilizatorilor sa faca selfie-uri fara a fi nevoie sa reorienteze pozitia device-ului.

Mai mult decat atat, honor isi poate trezi utilizatorii sau poate fi gasit, prin comenzi special concepute, precum “Dear honor” sau “Where are you”.

Honor 7 transforma si realizarea capturilor de ecran intr-o operatiune usoara, datorita tehnologiei care face posibila realizarea acestora printr-o bataie dubla cu degetul in ecran.

Honor 7 va fi disponibil in doua variante de culoare, argintiu – Mystery Gray si auriu – Fantasy Silver. In Romania, produsul va fi lansat in toamna acestui an.