Tablete

Samsung Galaxy Tab S tableta cu cel mai bun display e in Romania

Samsung Galaxy Tab S-4

Samsung a lansat astazi in Romania cea mai subtire si usoara tableta numita Galaxy Tab S.Alaturi de designul stilat, Galaxy Tab S vine cu cel mai bun display mobil din industire un ecran Super AMOLED cu rezoltie WQXGA (2560×1600, 16:10). Display-ul Super AMOLED are mai mult de 90% din gama de culori a Adobe RGB, culorile fiind mai clare, negrul este mai intunecat si albul mai luminos datorita contrastului umitor de 100.000:1.

Afisajul tabletei asigura cea mai buna experienta vizuala oriunde, oricand, prin ajustarea inteligenta a filtrului gamma, a saturatiei si claritatii in functie de aplicatia care este rulata, de temperatura culorii, mediului de vizionare si de lumina ambientala. Modurile profesionale pre-setate – AMOLED Cinema si AMOLED Photo permit ajustarea manuala a setarilor de afisare pentru rezultate luminoase, dinamice, atat pentru continutul video cat si cel foto. Datorita tehnologiei avansate de vizibilitate poti vedea continutul de pe ecran chiar si in lumina puternica a soarelui.

Noua tableta Galaxy Tab S consuma mai putina energie decat ecranele LCD datorita tehnologiei Super AMOLED care nu are nevoie de lumina de fundal. Cele doua tablete sunt usor de transportat avand o grosmie de 6,6 mm si o greutate de doar 465g (10,5 inci) si 294g (8,4 inch). Ambele tablete vin cu modul Ultra-Power Saving si ofera pana la 11 ore de autonomie.

Galaxy Tab S vine cu o selectie de functii:

– Call Forwarding prin SideSync 3.0 prin care poti efectua si primi apeluri direct de pe telefon pe tableta Galaxy Tab S

– prin functia Quick Connect, Galaxy Tab S gaseste rapid si se conecteaza la dispozitivele din apropiere

–  „Multi User Mode” iti permite sa iti creezi un profil personal optimizat

–  „Fingerprint Scanner” – un mod securitate prin care poti sa iti accesezi profilul doar pe baza de amprenta, de care sigur ai auzit de la lansarea Samsung S5

–  „Kids’ Mode” este un mod cu o interfata dedicata si aplicatii usor de utilizat de catre copii

Aceste caracteristici sunt disponibile in ambele versiuni WiFi si LTE.

Samsung Galaxy Tab S va veni intr-o varietate de optiuni de conectivitate: Wi-Fi, sau Wi-Fi si LTE, disponibile in 16/32GB + MicroSD (pana la 128GB). De asemenea poti alege intre versiunile 10.5 inch si 8.4 inch, in culorile Titanium Bronze, Dazzling White sau Glam Red (numai pentru versiunea 8.4 inch).

Galaxy Tab S va fi disponibil in Romania incepand cu luna iulie 2014.