Alte gadgeturi

HTC GRIP noul gadget pentru sportivi

HTC Grip_Lifestyle 2

HTC Grip e primul dispozitiv inteligent de inalta performanta HTC menit sa monitorizeze activitatea fizica, cu functie GPS. Creat in colaborare cu UA Record, noua retea de sanatate si fitness a companiei Under Armour, destinata atletilor si entuziastilor de fitness, Grip imbina designul renumit al HTC cu monitorizarea puternica si precisa a unor activitati sportive, permitandu-le atletilor sa-si stabileasca si sa-si depaseasca obiectivele personale. Compatibil cu dispozitivele Android si iOS1, precum si cu accesorii Bluetooth precum dispozitivele de masurare a ritmului cardiac, Grip isi extinde functionalitatea furnizand informatii suplimentare de performanta catre platforma Under Armour Connected Fitness™.

HTC Grip – design rezistent la apa si confortabil

Grip a fost proiectat sa suporte in mod confortabil chiar si regimurile de antrenament extreme. Bratara curbata, rezistenta la apa ( rezistent la o adancime sub apa de pana la 1 metru, timp de pana la 30 de minute), se potriveste pe incheietura fara a ciupi pielea si fara a se prinde de haine in timpul antrenamentelor. Pe ecranul curbat PMOLED poti citi cu usurinta din miscare ora, distanta si notificarile. Disponibil in trei masuri diferite pentru a ti se potrivi perfect, Grip completeaza chiar si cel mai avansat echipament de antrenament, atat ca stil, cat si ca performanta.

Capabil sa monitorizeze si sa inregistreze o gama larga de exercitii fizice (de la alergare si mersul cu bicicleta pana la timpul petrecut in sala de gimnastica), Grip este si rezistent la apa, fiind perfect pentru monitorizarea fiecarui pas, de la sala de gimnastica pana la dus sau oriunde ai nevoie. Acumulatorul de 100mAh are o autonomie de pana la cinci ore atunci cand este activata functia de GPS integrata, permitand HTC Grip sa inregistreze cu acuratete ruta, distanta, ritmul si caloriile arse, toate sincronizandu-se in timp real cu UA Record. Grip se conecteaza si la o gama de dispozitive externe de masurare a ritmului cardiac, inclusiv Under Armour A39, fiind astfel ideal pentru atletii care doresc sa-si monitorizeze cu precizie activitatea cardiaca. Folosit zi de zi, Grip functioneaza pana la 2,5 zile cu o singura incarcare – ideal pentru monitorizarea activitatii zilnice.

Antrenorii profesionisti sunt de acord cu faptul ca somnul este esential pentru succesul oricarui program serios de antrenament, iar functia de detectare automata a somnului inregistreaza durata totala a timpului pe care il petreci dormind. Sunt monitorizate si perioadele de somn profund si cele de somn superficial, pentru a ajuta atletii sa-si dezvolte un stil sanatos de somn, esential pentru fitness si performanta de varf.

 Acum in timpul antrenamentelor ramai conectat la un smartphone Android sau iOS si cu o simpla privire spre incheietura mainii vei vedea notificarile pentru apeluri si mesaje, fara sa-ti intrerupi ritmul antrenamentului. Un ecran luminos PMOLED de 1,8 inci iti afiseaza ultimele statistici in timp real si iti ofera un mod simplu de comanda de la distanta asupra muzicii tale din playlist – totul doar din incheietura mainii.

HTC Grip a fost proiectat pentru a sincroniza in mod armonios datele de performanta cu reteaua UA Record a Under Armour, permitandu-ti sa accesezi analize detaliate care iti arata impactul antrenamentului tau, precum si continut exclusiv si stiri din comunitatea ta sociala, toate intr-o singura experienta digitala. Inspira-te din actualizarile atletilor, nutritionistilor si antrenorilor profesionisti, sau transforma motivatia ta personala intr-un efort de echipa si sprijina-ti prietenii sa-si realizeze obiectivele, partajand actualizarile si fotografiile tale sau participand in mod direct cu ei la competitii in cadrul provocarilor interactive.

HTC Grip va fi disponibil in variantele DeepTeal/Lime la anumiti comercianti din America de Nord, incepand cu primavara anului 2015.

HTC Grip_Lifestyle 10

Specificatii tehnice HTC Grip

MARIME Dimensiuni

• Mic: 51,9 x 68,2 x 22,5 mm
Circumferinta interioara: 145,54 mm
• Mediu: 60,98 x 74,57 x 22,5 mm
Circumferinta interioara: 169,76 mm
• Large: 68.92 x 85.24 x 22.5 mm
Circumferinta interioara: 199,51 mm

ECRAN

• 1.8” inci, 32 x 160 PMOLED, flexibil, tactil capacitiv

PLATFORMA
• RTOS

PROCESOR
• STM32L151QDH6

MEMORIE
• 16MB Flash
• 8MB SRAM

ACUMULATOR
• 100 mAh, reincarcabil
• 2,5 zile cu o singura incarcare sau pana la 5 ore cand este activata functia GPS

SENZORI
• Senzor Hub (STM32F411)
• G-senzor
• Giroscop
• Busola
• GPS
• Senzor de lumina ambientala

CONNECTIVITATE
• BLE (Bluetooth® 3.0 si 4.0)
• Cablu de incarcare USB

ALTELE
 Vibrare la notificari
 IP57 rezistent la praf si apa
 Rezistenta la socuri (conform standardelor MIL-STD-810G 516.6, procedura I, IV)