Dell Visor and Controllers
Alte gadgeturi

Dell lanseaza la IFA 2017 echipamente 2-in-1 si o casca Mixed Reality

Dell Visor and Controllers

Dell lanseaza, in cadrul IFA Berlin, noi laptopuri si echipamente 2-in-1 si o noua casca Mixed Reality.De asemenea, Dell lanseaza noul Premium Support Plus disponibil acum pentru zona Dell Consumer si de PC-uri pentru gaming.

Noul Dell Premium Support Plus cu prima si singura solutie de detectare predictiva a problemelor din cadrul industriei

Noul serviciu de top Premium Support Plus de la Dell pleaca de la excelentele caracteristici disponibile de care se bucura clientii in cadrul serviciului Premium Support de la Dell, precum suport tehnic 24/7, service la fata locului dupa diagnoza la distanta si suport tehnic hardware si software, elemente care alcatuiesc cel mai cuprinzator serviciu de suport disponibil pentru consumatori si PC-urile de gaming. Avand la baza tehnologia exclusivista Support Assist de la Dell, serviciul este primul si singurul din categoria consumer care descopera probleme in mod proactiv, identifica problemele inainte de declansarea acestora, elimina automat virusii si optimizeaza performantele pentru PC-urile tip consumer.

Acest serviciu vine, in acelasi timp, cu caracteristici avansate de suport, precum reparatii pentru daune accidentale. Capabilitatile predictive automate au fost testate si validate pe piata comerciala iar acum Dell le aduce la nivelul consumatorilor.

Clientii isi pot personaliza experienta conform stilului de viata – o experienta fara interventie manuala si fara apeluri, prin intermediul suportului automatizat integrat sau al suportului personalizat individual cu ajutorul unui agent, sau printr-o combinatie a celor doua. Clientii salveaza cu pana la 88% mai putin timp cu rezolvarea problemelor tehnice si parcurg cu pana la 77% mai putini pasi in cadrul procesului de suport fata de alte servicii premium de suport.

Noile laptopuri Inspiron si echipamente 2-in-1 vin cu noi experiente vizuale si performante la preturi accesibile

Noile laptopuri Inspiron 7000 reprezinta tovarasul perfect de calatorie datorita design-ului slim si greutatii reduse, disponibile in culori Platinum Silver si Pink Champagne (5). Disponibile in variantele de 13 si de 15 inci, echipamentele Inspiron 7000 ofera un ecran stralucitor FHD IPS pentru imagini clare pana la cele mai mici detalii, dispunand de o optiune UHD (6) care acopera 100% nevoia de AdobeRGB in cazul modelului de 15 inci. Performantele laptopurilor au la baza o exceptionala capacitate de reactie si securitate hardware incorporata in procesorul Intel Core de a 8-a generatie. In acelasi timp, echipamentele ofera conectare biometrica fara parola prin intermediul Windows Hello si al camerei cu infrarosii sau al cititorului de amprenta digitala (doar pe modelul de 13 inci), precum si o gama intreaga de optiuni de stocare date, incluzand PCIe NVMe SSD.

Dell a actualizat, de asemenea, si echipamentele Inspiron 5000 2-in-1 de 13 si de 15 inci, care ofera performante mai bune intr-un design ultra subtire, dar si echipamentul Inspiron 7000 2-in-1 de 17 inci, pachet complet intr-un factor de forma flexibil. Aceste sisteme ofera acum procesoare Intel Core de a 8-a generatie si memorie DDR4 pentru performante in situatii de multi-tasking.

Indragitul model XPS 13, acum cu 44% mai puternic

Ducand mai departe traditia de a furniza cele mai bune experiente de lucru, modelul XPS 13 ofera acum performante mai mari cu 44% datorita procesoarelor Intel Core i7 de a 8-a generatie si a tehnologiei Dynamic Power Mode (7). Cu noile procesoare de a 8-a generatie, care au patru nuclee in loc de doua, cresc performantele in cadrul operatiunilor multi-tasking si a derularii de aplicatii multiple. Modelul XPS 13, cel mai mic laptop de 13,3 inch de pe planeta, ofera, de asemenea, o experienta vizuala uimitoare prin ecranul optional Quad HD+ InfinityEdge (optional touch), care dispune de contrast puternic si culori vii. Nu e de mirare ca acest model este laptopul cu cele mai multe premii primite.

Dell Visor priveste catre viitor

Orientat catre transformarea spatiului realitatii virtuale, Dell a construit unul dintre cele mai largi portofolii de dispozitive VR-ready – notebook-uri, desktop-uri, mini-PC-uri si AIO – si solutii VR end-to-end, pentru activitati care pleaca de la creatie pana la consum si stocare date. In parteneriat cu Microsoft, Dell se lanseaza in viitorul realitatii mixte cu modernul si confortabilul dispozitiv Dell Visor – prima casca de realitate virtuala pentru platforma Windows Mixed Reality. Construit cu un vizor de tip flip-up pentru tranzitii convenabile, dispozitivul include elemente bine proiectate pentru cap si fata, ajustare prin rotita actionata de deget pentru personalizare si asigurarea confortului si pentru echilibrarea inteligenta a greutatii, care preia presiunea de pe nas si obraji. Finisajul alb este durabil si usor de curatat, iar designul bine gandit acopera inclusiv cablurile care se cupleaza de spatele castii pentru a oderi o mai mare libertate de miscare.

Dell Visor beneficiaza de avantajul tehnologiei folosite in cazul Microsoft HoloLens si include camere de monitorizare inside-out, cu o afisare panoramica de 360 de grade, iar casca in sine este capabila sa scaneze imprejurimile in loc sa se ghideze dupa emitatorii pozitionati in interiorul incaperii. Tehnologia pregatita pentru viitor de care dispune se extinde catre comunicarea cu platforma de operare, dand posibilitatea utilizatorilor sa interactioneze cu detinatori de diverse marci de casti MR la distanta. Controller-ele Dell Visor ofera flexibilitate completa cu sase grade de libertate a miscarii intr-un spatiu tridimensional. Controller-ele permit utilizatorilor sa aiba controlul total, feedback-ul, maneta si butoanele fiind complet monitorizate de senzori montati in casca.