Tablete

Samsung Galaxy Tab S2 mai subtire ca iPad Air 2

image

Cu ceva timp in urma vorbeam despre Samsung ca lucreaza la o generatie noua de tablete, Galaxy Tab S2, la care vom vedea ecrane noi Super AMOLED. Acum apar detalii noi despre noua generatie de tablete, detalii ce vizeaza dimensiunile acestora.

Daca pe prima generatie de Tab S-uri aveam doua modele disponibile cu ecran de 8.4″ si 10.5″, S2 vor veni cu ecrane de 8″ si 9.7″. Aceasta modificare se datoreaza modificarii aspectului ecranului din 16:9 in 4:3, la fel cum foloseste acum si Google cu Nexus 5 sau Apple pe iPad. In plus rezolutia va fi diferita in mod automat si Samsung va avea mai mult de lucru la interfata Touchwiz pentru a o adapta la noul aspect si rezolutie. O alta modificare vizeaza grosimea tabletelor, Samsung pare sa-si doreasca doborarea catorva bariere tehnologice si va oferi clientilor o generatie Galaxy Tab S2 de numai 6.1mm, mai subtiri chiar si decat populara iPad Air 2.

Intr-un fel e bine ca producatorii de gadget-uri de acest gen isi doresc sa aduca pe piata produse tot mai bune si competitive, clientul fiind singurul care va avea de castigat. Totusi, trebuie sa tinem minte si urmatorul aspect: iPad Air 2 folosit la volum maxim in timp ce ruleaza un videoclip muzical sau o melodie efectiv, va produce niste vibratii suparatoare in ecran si automat acestea se transmit in degetele utilizatorului care simte un disconfort la atingere. Intrebarea care se pune e ce va face Samsung cu privire la acest aspect atata timp cat Galaxy Tab S2 se zvoneste a fi chiar mai subtire?