samsung galaxy tab 3
Tablete

Samsung lanseaza doua tablete GALAXY Tab 3 de 8 si 10,1 inch

samsung galaxy tab 3

Samsung a anuntat introducerea pe piata a tabletei GALAXY Tab 3 de 8 inch si 10,1 inch, care va fi disponibila in toata lumea incepand cu luna iunie. Oferind o gama diversificata de optiuni impreuna cu versiunea de 7 inch anuntata anterior, seria GALAXY Tab 3 asigura utilizatorilor numeroase modalitati de a viziona, asculta, crea si impartasi evenimente importante si continut deosebit cu persoanele dragi. Indiferent daca navighezi pe internet de acasa sau citesti pe drum, fiecare dispozitiv dispune de un continut imbunatatit si un design intuitiv, perfect adaptat pentru a viziona sau impartasi informatii cu prietenii si familia, dar si pentru a surprinde momentele spontane ale vietii.

Samsung GALAXY Tab 3 de 8 inch

Noul GALAXY Tab 3 de 8 inch este dispozitivul cel mai potrivit pentru a viziona videoclipuri, a juca cele mai noi variante de jocuri si a citi carti electronice, in orice moment si in orice loc. Rama extrem de subtire ce iese in evidenta pentru o folosire la capacitate maxima a ecranului transforma tehnologia Ā«reading modeĀ» a tabletei Samsung si o optimizeaza pentru a oferi iluminare si tonuri perfecte pentru un citit comod, apropiat de cel clasic, intr-o varietate de conditii de iluminat ce functioneaza mai bine pe ecranul sau de 8 inch. Sistemul Sound Alive al tabletei Samsung si Dolby Surround Effect, care maximizeaza fiecare sunet, permite utilizatorilor sa se bucure de un dialog mai clar, de nivele diferite de volum si de un sistem de sunet superior, ce ajuta la imbunatatirea experientei multimedia globale cu noul dispozitiv. In plus, tastele aflate in josul ramei ofera utilizatorilor o experienta comoda in timpul navigarii, asemanatoare cu cea a utilizarii smartphone-urilor.

Tableta GALAXY Tab 3 de 8 inch este dotata cu S Translator, ce ofera traducere imediata prin recunoasterea vocii si prin text pentru aplicatii precum email, mesajele text si ChatON. Traducerea imediata este posibila atat din vorbire in text, cat si invers, asigurand usurarea comunicarii in timpul calatoriilor peste hotare. GALAXY Tab 3 de 8 inch include si functia WatchON, transformand tableta intr-o telecomanda pentru televizor doar prin simpla sincronizare cu serviciul local de furnizare de cablu si permitand conexiune wireless pentru a usura privitul la televizor. Functionalitatile intuitive precum Story Album si Group Play ofera utilizatorilor mai multe modalitati de a impartasi si se bucura instant de muzica, imagini, documente si jocuri cu cei aflati in jurul lumii.

Samsung GALAXY Tab 3 de 10,1 inch

GALAXY Tab 3 de 10,1 inch combina perfect un design subtire cu functionalitati multimedia imbunatatite pentru utilizarea in familie si acasa. Dotata cu un procesor Dual Core de 1.6 GHz, GALAXY Tab 3 de 10,1 inch este dispozitivul ideal pentru utilizarea zilnica in familie si consumul de multimedia. Oferind un set complet de programe software pentru videoclipuri, imagini si muzica, care se adauga la claritatea display-ului, GALAXY Tab 3 de 10,1 inch este in lumina reflectoarelor cand vine vorba de divertismentul portabil pentru acasa.

Dotata cu functionalitatile Smart Remote si MHL (TV Out), GALAXY Tab 3 de 10,1 inch face tranzitia perfecta intre un dispozitiv potrivit pentru jocurile copiilor si un dispozitiv de control media pentru parinti. Indiferent daca vizionezi filme, controlezi home sistem-ul sau joci jocuri la cea mai inalta rezolutie, GALAXY Tab 3 de 10,1 inch se integreaza perfect printre dispozitivele multimedia dintr-o casa, oferind o experienta perfecta pentru intreaga familie.

Poze GALAXY Tab 3 de 8 inch si 10,1 inch