Tablete

Dell Venue 8 7000

image

Nu este intamplator faptul ca va prezentam aceasta noua tableta de la Dell, o facem pentru ca fost considerata cel mai bun device mobil de la CES 2015 care astazi isi inchide portile.

Dell a mai incercat marea cu sarea si a mai lansat tablete pe piata dar nici una la fel de spectaculoasa ca aceasta. Si ca sa va convingeti ca e spectaculoasa va spunem ca Venue 8 este cea mai subtire tableta din lume la ora actuala cu cei 6mm ai ei. Priviti-o ca pe un iPhone 6++. In plus design-ul este foarte reusit fiind construita asemanator cu produsele de la Apple, din aluminiu. La interior tableta este motorizata de un procesor Intel Atom deloc lenes, un quad-core, acompaniat de 2GB RAM totul pus la un loc de Dell pentru a scoate in lumina display-ul deosebit OLED de 8,4″ si rezolutie 2560×1600 care se vede absolut fabulos. Daca tableta nu ar fi rulat Android am fi tentati sa spunem ca e un produs de la Apple.
Daca n-ar fi fost de ajuns tableta mai ascunde un as in maneca si anume camera Intel RealSense compusa din nu mai putin de 3 senzori, adica 3 camere in 1, una de 8MP si inca doua la rezolutie 720p. Acest lucru ajuta in mai multe situatii de a crea fotografii deosebite: focus diferit in aceeasi poza, nuante diferite de culori, dept of field diferit, etc.

Tableta este disponibila la un pret de 400$ in doua variante de 16GB, LTE si WiFi only.

image

image

image

image

image

image

image