Stiri

REACHit noua aplicatie Lenovo te va organiza

REACHit

Lenovo a lansat aplicatia REACHit care va facilita gestionarea fisierelor de orice tip stocate pe mai multe platforme si device-uri.

Aplicatia Lenovo REACHit iti permite sa accesezi, organizezi, sa cauti si sa partajezi date indiferent de mediul de stocare, printr-o singura platforma.

In contextul cresterii conectivitatii, a popularitatii device-urilor smart si a volumului de date generate, REACHit ajuta consumatorul conectand PC-ul acestuia cu gadget-urile mobile, dar si conturile de cloud storage precum Google Drive, Dropbox, OneDrive sau Box.
Aplicatia simplifica procesul de gestionare a datelor prin interfata grafica usor customizabila. De asemenea, fisierele pot fi localizate foarte usor prin bara de cautare care poate fi fixata pe ecranul Home al device-ului sau in meniul aplicatiei.

REACHit va fi integrat si in meniul Windows File Explorer, facilitând astfel cautarea fisierelor in PC-urile care ruleaza pe sistemul de operare Windows. Sistemul drag-and-drop din cadrul aplicatiei permite mutarea fisierelor cu usurinta de pe telefon pe PC sau dintr-o platforma de stocare in cloud in alta. De asemenea, utilizatorii pot edita cu usurinta documente Word, spreadsheet-uri sau prezentari in cloud prin intermediul editorului ZOHO, in timp ce documentele, fotografiile si clipurile video pot fi partajate cu prietenii prin aplicatia SHAREit, e-mail, Facebook, Twitter sau prin generarea unui link de download.

”Suntem incantati de lansarea REACHit, insa acesta este doar inceputul. Avem multe idei interesante pe care le vom implementa pentru a spori functionalitatea aplicatiei. Mai mult, urmarim implementarea unui model prin care utilizatorii sa poata vota urmatoarele etape si sa ne ofere feedback direct in legatura cu directia in care trebuie sa ne dezvoltam”, a declarat Mark Cohen, VP Ecosystem & Cloud Services, Lenovo. ”Accesul la orice fisier, indiferent de mediul de stocare a devenit o nevoie de baza odata cu aparitia Internet Of Things.

Cu ajutorul REACHit si a sugestiilor utilizatorilor nostri consider ca putem oferi o experienta nu doar cool, ci si utila, care ii ajuta pe utilizaatori sa gaseasca si sa gestioneze continutul propriu indiferent de locul in care acesta este stocat”, a adaugat Mark Cohen.

REACHit va fi preinstalata pe toate device-urile Lenovo incepand cu prima parte a anului viitor. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe site-ul Lenovo.com, din Google Play Store si din Apple App Store.