INSIGNIA 1010M
Stiri

GOCLEVER lanseaza tableta Insignia 1010M cu Android KitKat

INSIGNIA 1010M

GOCLEVER lanseaza Insignia 1010M, dispozitiv ideal pentru cei care calatoresc in mod frecvent si au nevoie de acces neintrerupt la e-mail, la retelele sociale sau care folosesc aplicatii care necesita conexiune online. Datorita modulului 3G incorporat, a procesorului Cortex A7 si a ecranului de 10.1 inch, noua tableta ofera o experienta de utilizare placuta, fiind permanent conectata la Internet.

Ecranul IPS LCD de 10.1 inci, cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, garanteaza o redare exacta a culorilor, imagini de inalta calitate si unghiuri largi de vizualizare. GOCLEVER Insignia 1010M ofera performante remarcabile, având la baza un procesor MediaTek MT8382 de 1.3GHz (QuadCore, Cortex A7), un processor grafic Mail400MP si 1 GB RAM de memorie DDR3. Lista de specificatii este completata de modemul 3G incorporat (cu suport HSPA+), modul Wi-Fi, Blueetoth, GPS, accelerometru, sensor de lumina si busola electronica. Noua tableta dispune de doua camere foto: una principala, cu o rezolutie de 5MP si una frontala, de 2MP. Pozele si inregistrarile video pot fi stocate in memoria interna de 16 GB, dar si pe carduri microSD cu o capacitate de pâna la 32 GB. Pe partea de conectica dispozitivul prezinta un port microUSB OTG si doua porturi de tip mini-jack (iesire si intrare audio).

O caracteristica speciala a tabletei, de care vor profita in special soferii, este modulul GPS (cu suport AGPS, care permite o localizare rapida si precisa). Datorita includerii unui set de harti, tableta poate fi folosita si ca un dispozitiv de navigare, deosebit de util in tarile Europene. Atât aplicatia, conceputa sa fie cat mai usor de folosit, cât si hartile din cadrul acestuia se pot folosi fara costuri suplimentare. De asemenea, update-urile pentru harti se pot descarca pe dispozitiv in mod gratuit.

GOCLEVER Insignia 1010M se bazeaza pe sistemul de operare Android 4.4 KitKat, având o interfata de tip tableta personalizata si oferind acces la nenumarate aplicatii prin intermediul Google Play Store. In concluzie, tableta este ideala atât pentru activitatile profesionale, cât si pentru cele de recreatie, permitând utilizatorilor sa editeze documente, sa citeasca carti in format electronic, sa caute pe Internet, sa faca videochat, sa vizioneze filme, sa asculte muzica sau sa se relaxeze cu cele mai noi jocuri.

GOCLEVER 1010M se remarca prin forma ergonomica si prin design-ul cu cadru ingust. Pretul de 829 lei asigura accesul la informatie indiferent de disponibilitatea retelelor Wi-Fi, fara sa goleasca pusculita utilizatorilor, fiind si un cadou ideal de Craciun.