LG 24GM77
Monitoare

LG 24GM77 – un monitor conceput pentru jocurile de tip FPS

LG 24GM77

Prezentat la IFA Berlin 2014 monitorul de gaming LG 24GM77, va fi disponibil in Romania in prima jumatate a lunii noiembrie.

Gandit pentru fanii jocurilor de tip first-person shooter (FPS) noul monitor LG 24GM77 are rezolutie Full HD (1920 x 1080) si o rata de refresh de 144Hz. Dezvoltata exclusiv pentru monitorul de gaming LG 24GM77 functia Motion 240 reduce efectul de blur in miscare datorita timpului de raspuns de 1 ms.

Datorita modului Dynamic Action Sync (DAS) care reduce considerabil lagul de intrare, jucatorul va putea sa raspunda mai repede la ceea ce se intampla pe ecran. O alta caracteristica ce merita mentionata este Black Stabilizer care imbunatateste vizibilitatea in medii intunecate, aspect des intalnit in jocurile de tip first-person shooter. Aceasta caracteristica lumineaza automat zonele intunecate ale monitorului fara a suprasatura scenele redate.

Monitorul de gaming ofera trei presetari convenabile ale modului de joc, care pot fi selectate prin tastele rapide din partea de jos a ecranului, pentru a optimiza imaginea tipului de joc care este jucat.

Monitorul LG 24GM77 poate fi pozitionat astfel incat sa ofere un confort ergonomic optim. Monitorul poate fi inclinat iar inaltimea poate fi ajustata.